Osijek
ISPRED BIVŠE KOŽARE

U Donjem gradu otvoren park za pse
Objavljeno 19. svibnja, 2017.

Samo tri mjeseca nakon što je gradski vijećnik Marin Medved inicirao, a gradonačelnik Ivan Vrkić prihvatio, Donji grad dobio je park za pse.

Naime, ovih dana završen je četvrti park za pse u Osijeku i to na prostoru ispred Kožare uz donjogradsku šetnicu. Park je dobio ime Rex, a u Osijeku postoji još park za pse na Sjenjaku, Jugu II i uz Gornjodravsku obalu. Donjogradski vlasnici pasa ondje će moći bezbrižno provoditi vrijeme u druženju s ljudima koje povezuje ljubav prema psima i gdje mogu izmijeniti iskustva o svojim četveronožnim ljubimcima, dok se oni igraju praktično bez ograničenja, uzica i brnjica.

No, određena pravila ponašanja moraju se poštivati: na igralište za pse neće biti dopušteno uvođenje nekih drugih životinja, svi psi moraju biti cijepljeni, a u ograđeni prostor pristup nije dopušten agresivnim i bolesnim psima, te ako su u stadiju skotnosti ili tjeranja.

Na ulazu u park stoji obavijest kako vlasnici pasa životinje trebaju držati pod nadzorom i iznad svega držati prostor čistim. N.Z.Eberhard

Možda ste propustili...

ZA ZDRAVIJI ŽIVOTNI OKOLIŠ

Uklonimo azbest u općini Čepin

OMILJENI STUDENTSKI KAPELAN

Pater Arek odlazi nakon 12 godina

FLIPSOS, EKOINOVATIVNI PROIZVOD

Najbolji studenti putuju u Pariz