Osijek
ISPRED BIVŠE KOŽARE

U Donjem gradu otvoren park za pse
Objavljeno 19. svibnja, 2017.

Samo tri mjeseca nakon što je gradski vijećnik Marin Medved inicirao, a gradonačelnik Ivan Vrkić prihvatio, Donji grad dobio je park za pse.

Naime, ovih dana završen je četvrti park za pse u Osijeku i to na prostoru ispred Kožare uz donjogradsku šetnicu. Park je dobio ime Rex, a u Osijeku postoji još park za pse na Sjenjaku, Jugu II i uz Gornjodravsku obalu. Donjogradski vlasnici pasa ondje će moći bezbrižno provoditi vrijeme u druženju s ljudima koje povezuje ljubav prema psima i gdje mogu izmijeniti iskustva o svojim četveronožnim ljubimcima, dok se oni igraju praktično bez ograničenja, uzica i brnjica.

No, određena pravila ponašanja moraju se poštivati: na igralište za pse neće biti dopušteno uvođenje nekih drugih životinja, svi psi moraju biti cijepljeni, a u ograđeni prostor pristup nije dopušten agresivnim i bolesnim psima, te ako su u stadiju skotnosti ili tjeranja.

Na ulazu u park stoji obavijest kako vlasnici pasa životinje trebaju držati pod nadzorom i iznad svega držati prostor čistim. N.Z.Eberhard

Možda ste propustili...

GLAS SLAVONIJE 14. PUT ORGANIZIRAO IZBOR NAJOSMAŠA

Dori Gašparović prestižna titula Najosmašice Osijeka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVRŠEN NATJEČAJ ZA KUPNJU DRŽAVNIH STANOVA

Zemljište u širem centru za samo 66 eura po kvadratu

2

“POVRATAK OTPISANIH” NA LIJEVOJ OBALI

Lani je udomljeno čak 300 pasa iz Azila

3

PRIRODNA KUPALIŠTA OSTAJU “NESLUŽBENA”

Kupači u rijekama i bajerima i ovog ljeta prepušteni sami sebi

oglas