Regija
OBOGAĆIVANJE TURISTIČKE PONUDE

Personalizirana web-platforma za turiste
Objavljeno 18. svibnja, 2017.

BELIŠĆE

Radi obogaćivanja turističke ponude Belišća, ovoga je tjedna u velikoj vijećnici predstavljena nova personalizirana turistička web-platforma za turiste i putnike nazvana Belišće 2roam, koju je izradila tvrtka Bamboo Lab iz Osijeka.

Kako se navodi u priopćenju iz Grada, upravo je Belišće prvi korisnik ovakve turističke internetske aplikacije u nas, koju je predstavio Boris Rauš, jedan od suosnivača tvrtke Bamboo Lab, dok je prisutne predstavnike turističkog, kulturnog, društvenog i gospodarskog života grada te druge posjetitelje pozdravila je i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić.

Nova web-platforma u službi je promicanja turizma, kulturnih, prirodnih i vjerskih znamenitosti, sporta, kao i svih ostalih sadržaja koje Belišće s prigradskim naseljima nudi putnicima, turistima i gostima, a platforma uključuje i ponudu ugostiteljskih objekata, smještajnih kapaciteta te autohtonih proizvoda lokalnih OPG-ova. Platforma na temelju nekoliko pitanja svakoj osobi predlaže personaliziranu rutu obilaska Belišća, a time i kvalitetno upoznavanje s karakterističnim sadržajima naših mjesta, ovisno o interesima pojedinca. Naše Belišće, kao i cijela Slavonija, u čijem se okrilju Belišće nalazi, zasigurno ima veliki turistički potencijal, a ova platforma svim putnicima i turistima približit će sadržaje, tradiciju i simbole našeg grada, poručeno je s predstavljanja.

Aplikacija navodi 38 znamenitosti podijeljenih u četiri kategorije, a cijeli sadržaj aplikacije dostupan je i na engleskom jeziku. Na platformi se može pregledati i kalendar događanja u Belišću i prigradskim naseljima tijekom cijele godine, povijesni pregled događanja, nastanka i razvoja grada, kao i osnovne informacije o poznatim Belišćanima.L.Aničić

Možda ste propustili...

NAKON IZJAVE O ISELJAVANJU MLADIH ZBOG "TEŠKIH RODITELJA"

Karlić: Šalio sam se, mislio sam na Rimca

LIGA PROTIV RAKA

Za Venusa jednoglasno

ZA DJECU S PODRUČJA OPĆINE DARDA I BILJE

Škola plivanja Crvenog križa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRAD VINKOVCI PRODAJE OŠASNU IMOVINU

Vinkovčanima uskoro zatvorena tržnica koja će raditi svaki dan

2

KLASTER PROIZVOĐAČA ORAŠASTIH PLODOVA

Sovarovim orasima iz Sotina slade se splitski turisti

3

PRIZNANJE ZA ISTRAŽIVAČKI RAD

Antunu Ivankoviću nagrada za doprinos u kulturi