TvObzor
REALITY SERIJA NOVE TV

Moje prvo putovanje: Nezaboravna avantura i nepredvidljiva iskustva putnika
Objavljeno 19. svibnja, 2017.

Nova TV predstavlja još jedan zabavan format, koji donosi zajamčenu zabavu u domove gledatelja, “Moje prvo putovanje”. Riječ je o reality seriji koja na zabavan način prati avanture dvaju parova (ljubavni parovi, članovi obitelj, prijatelji) na njihovu prvom putovanju.

Dva para koja nemaju iskustva s putovanjima sada će dobiti jedinstvenu priliku i prvi put doživjeti nešto o čemu su do sada samo maštala. No na putovanju neće biti sami, jer će ih kroz avanturu putovanja voditi Mario Petreković, od kojega će putnici dobivati videoporuke sa zadacima koji će im obogatiti pustolovinu, a kamere će ih slijediti u stopu.

Destinacija će putnicima biti nepoznata, što će dodatno začiniti putovanje. Ne znajući kamo idu, posjetit će europsku, regionalnu ili lokalnu destinaciju kako bi doživjeli nešto potpuno novo u svom životu. Gledatelji će tako pratiti odnose protagonista kroz putovanje, a svjedočit ćemo i različitim reakcijama na novu okolinu i iskustva. Svako putovanje svojevrsna je avantura, a ako se u obzir uzme da i najbezopasnija situacija može poći u nepredviđenom smjeru, događaju se nepredviđene i nevjerojatne stvari koje se pamte zauvijek.

“Moje prvo putovanje” za Novu TV producira FremantleMedia Hrvatska, a serija je emitirana u Finskoj, Španjolskoj i Poljskoj, gdje je ostvarila odlične rezultate gledanosti. Emitiranje se očekuje i u Češkoj, Švedskoj, Nizozemskoj, Belgiji te Slovačkoj.

Ekipa reality serije “Moje prvo putovanje” dva para vodi na prvo putovanje. Prvi par su majka Anica Kralj i kći Martina Tenšek, a drugi par koji će doživjeti magične čari egzotične destinacije najbolje su prijateljice Maja Milišić i Natalija Andreškić. No, kako bi avantura bila što zanimljivija, kandidati ne znaju kamo putuju, a sve upute i zadatke tijekom cijelog putovanja dobivat će od voditelja Marija Petrekovića, koji će im na tablete slati videe sa zadacima.

Što očekuje ova dva para na njihovu putovanju, hoće li se snaći te hoće li uspješno ispuniti zadatke koje će im voditelj Mario Petreković dodijeliti, gledatelji će imati priliku pratiti na Novoj TV od 29. svibnja.(N.K.)

 
SMIJEH I SUZE U PRVOJ EPIZODI SHOWA

Četiri kandidatkinje, majka Anica Kralj i kći Martina Tenšek te najbolje prijateljice Maja Milišić i Natalija Andreškić, kreću na putovanje prvi put u svom životu. Vožnja avionom, strani jezik, hrana, skupi hoteli, adrenalin – sve im je to novo i nepoznato, a s gledateljima Nove TV podijelit će svoje najintimnije osjećaje, sreću, smijeh, strah, ali i suze. No njihovo putovanje neće biti puko razgledanje znamenitosti, nego će se morati malo i pomučiti, a nezaboravan doživljaj putovanja malo će im zapapriti Mario Petreković. Kako bi što više upoznale i doživjele nepoznati grad, od voditelja Marija dobivat će zadatke, a hoće li biti dovoljno vješte i smjele, tek ćemo doznati. Prvi zadatak koji će dobiti jest uspješno se prijaviti za let na elektroničkom uređaju/šalteru te ukrcati se na odgovarajući avion. Naizgled jednostavne procedure mogu neočekivano krenuti u potpuno drukčijem smjeru. Snalaženje na aerodromu i prijavljivanje na let, čekanje u redu, prolazak kroz metal-detektor, odlazak u avion, strah i polijetanje. Sve to dovest će do ludila kandidatkinje, pogotovo Martinu. Dok će ona paničariti jer ne vlada situacijom i ne zna kako ju riješiti, mama Anica će ju pokušavati smiriti iako i nije sigurna što treba činiti, ne može joj pomoći niti ponuditi rješenje. Hoće li kći Martina i mama Anica brzo riješiti problem te se uspješno ukrcati na let koji će ih odvesti na nepoznato odredište, ne propustite doznati, jer sudeći po nepredviđenim situacijama s kojima će se susresti već prvog dana, ovo će putovanje biti sve samo ne obično.

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike