Osijek
JAVNA RASVJETA

Osvijetljena cesta Vladislavci - Dopsin
Objavljeno 18. svibnja, 2017.

Završen je projekt javne rasvjete uz cestu Vladislavci – Dopsin. Nova, energetski učinkovita javna rasvjeta puštena je u rad, a načelnik Vladislavaca Marjan Tomas kaže kako su taj projekt vrlo brzo realizirali.

- U travnju sam potpisao ugovor s Gabrijelom Žalac, ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a LED javna rasvjeta već sada osvjetljava nekada mračni put. Ova je cesta godinama bila u mraku, što je predstavljalo veliki sigurnosni problem za naše mještane, osobito one koji idu pješice ili se voze biciklom. Javna je rasvjeta pridonijela poboljšanju sigurnosti u prometu, a energetski će učinkovite žarulje značajno smanjiti potrošnju električne energije, čime ćemo smanjiti troškove - istaknuo je Tomas.

Vladislavački načelnik napominje kako je taj projekt odrađen tako što ga je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo u iznosu od 306.000 kuna, što je 80 posto vrijednosti radova, a preostalih je 20 posto sredstava izdvojila sama Općina Vladislavci. D. Pejić

Možda ste propustili...

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

Najčitanije iz rubrike