Mozaik
HR TOP 40

Kekinov solosingl skočio na 25. mjesto, Mia i dalje prva!
Objavljeno 15. svibnja, 2017.

Ovoga tjedna samo su dva nova singla izborila ulaz na nacionalnu top-listu radijskog emitiranja HR top 40 i oba s odličnim rezultatom. U prvom tjednu na ovoj je listi Parni Valjak, s novim singlom “Ljubav”, stigao do visokog četvrtog mjesta, dok je Mile Kekin svoj “Reno 4” u samo tri dana emitiranja dovezao sve do 25. mjesta, odnosno do sredine top-liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. Pjesma koja je već na prvo slušanje izazvala veliko zanimanje radijskih urednika i medija nosi jedan retrospektivni pečat, a i čitav album razlikovat će se od svega što je Mile radio do sada.

- Pjesme koje upravo završavam i koje će biti na albumu baš su pisane za soloalbum. "Reno 4" jedina je pjesma za koju bi se moglo reći da je stara, krenuo sam je pisati prije više od desetljeća i ostala bi nedovršena da nisam kupio baterije za diktafon. Čim sam je čuo znao sam kamo trebam ići s tekstom i znao sam da imam prvi singl – rekao je Mile. U pripremi je i videospot koji će izići krajem svibnja.

- Za otprilike dva tjedna bit će gotov spot u režiji Gorana Kulenovića, a onda ću se opet povući u sobicu i dovršiti ostatak materijala - priča Kekin. Dok čekamo da “Reno 4” dobije svoju videosliku, pjesmu i dalje slušajte na radiopostajama diljem Hrvatske.

Prva tri mjesta liste, pak, u odnosu na protekli tjedan, ostala su nepromijenjena. Osječanka Mia Dimišć i njen “Bezimeni” ponovno su na prvom mjestu, Nina Badrić s “Vrati me” je druga, dok je grupa Buđenje s pjesmom “Samo ti, samo ja” i ovaj put treća.

Mia Dimšić suvereno vlada i svim regionalnim listama, pa je tako “Bezimeni” i ovaj put na prvim mjestima svih hrvatskih regija od Dalmacije, Grada Zagreba, Slavonije, Zagorja, Središnje Hrvatske do Istre i primorja. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.Kvorka

 

KONCERT U LISINSKOM

U Dvorani Lisinski dana 16. svibnja 2017. Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježava 60 godina postojanja svečanim koncertom, u 19.30 sati. Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama obuhvaća 31 temeljnu udrugu iz cijele Hrvatske s više od 10.000 članova u čiju korist djeluje. Na koncertu koji vode Mario Jurković, Milena Kraljević i Ranko Ćuća, također nastupaju: Miroslav Škoro, Sandra Bagarić, Mia Dimšić, Maja Posavec, Martina Sušac, Šima Jovanovac, Bow VS Plectrum - Filip Novosel i Tihomir Hojsak, Hari Rončević, Željko Danković, Vladimir Koropatnicki, Sinovi atara, Zbor osoba s intelektualnim teškoćama i Brodski tamburaški orkestar. Ulaznice koštaju 60, 80 i 120 kuna.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana