Mozaik
REPER DOŠAO U VINKOVCE

Marin Ivanović Stoka razveselio bolesnog Marka
Objavljeno 15. svibnja, 2017.

Marko Mađar momak je iz Vinkovaca koji boluje od cerebralne paralize i o njemu smo pisali kad je dobio na poklon Barcelonin šal i dres. Ovaj put, međutim, još jedno iznenađenje priredila mu je majka Đurđica Mađar, što je oduševilo Marka i nije mu silazio osmijeh s lica.

Naime, Marko Mađar obožava repere, a posebno Marina Ivanovića Stoku, poznatog hrvatskog repera, i kako bi priredila iznenađenje sinu, majka Đurđica javila se Marinu, koji ga je na veliko oduševljene iznenadio svojim dolaskom u njegov stan.

- Kad sam čuo kako Marko repa, rekao sam: Moram ga upoznati. Pitali su me mogu li nazvati Marka; zašto nazvati, ma ja idem u Vinkovce - rekao je Marin Ivanović Stoka, te se na svom facebook-profilu zahvalio Marku na predivnim trenucima u njegovu domu. Marko je bio toliko uzbuđen i na kraju je zamolio Marina Ivanovića Stoku da zajedno naprave jednu pjesmu, a Marin nije došao praznih ruku te je donio poklon za Marka.

Jedna lijepa gesta poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića Stoke zasigurno je vratila osmijeh na lice mnogih jer dobro se uvijek dobrim vraća.M.Kokaj

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana