Učionica
PREDAVANJE

Kako upravljati vremenom pomoću aplikacija?
Objavljeno 13. svibnja, 2017.

Predavanje je održano na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a bavilo se vremenom kao najvažnijim resursom kojim svatko od nas raspolaže.

Način na koji pojedinac troši vrijeme različit je. Cilj predavanja bio je predstaviti sudionicima kako se informacijsko-komunikacijske tehnologije mogu koristiti u svrhu boljeg upravljanja vremenom. Danas vrijeme možemo organizirati uz pomoć brojnih internetskih i mobilnih aplikacija, možemo primjerice upisivati radne zadatke, odrediti prioritete, rokove te pratiti napredak i utrošene radne sate. Na predavanju je predstavljeno nekoliko aplikacija za upravljanje radnim vremenom s pomoću kojih se može povećati produktivnost nekog projekta.

Ukratko o autoricama

Prof. dr. sc. Marijana Zekić-Sušac redovita je profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Predaje više informatičkih kolegija među kojima su: Informatika, Razvoj poslovnih aplikacija, Poslovne simulacije, Sustavi poslovne inteligencije, Digitalno gospodarstvo. Do sada je u koautorstvu objavila dvije knjige i nekoliko poglavlja u monografijama, a samostalno dva internetska priručnika i jednu zbirku zadataka te više od 50 znanstvenih radova u časopisima i zbornicima s konferencija.

Adela Has asistentica je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Sudjeluje u nastavi na informatičkim kolegijima, a doktorandica je međunarodnog Međusveučilišnog interdisciplinarnog doktorskog studija Poduzetništvo i inovativnost u Osijeku. Do sada je objavila tri rada u časopisima i tri rada u zbornicima s međunarodnih konferencija.

Možda ste propustili...