Regija
KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA PAVAO JOSIĆ:

Ne plaćam vodne i komunalne doprinose jer je to otimačina
Objavljeno 13. svibnja, 2017.

VUKOVAR - Medijskim kućama nezadovoljni je građanin poslao e-mail u kojemu navodi da kandidat za vukovarskog gradonačelnika u ime Živog zida, Pavao Josić, “svojim svakodnevnim javnim istupima zaziva poštenje i djelovanje pravne države, a on je dužan Gradu Vukovaru 12.981 kunu za komunalnu naknadu i za naknadu za uređenje voda.” Iz priložene je snimke vidljivo da je 1. 12. 2016. zbog toga izdano rješenje o ovrsi. Nadležni gradski upravni odjel nije nam mogao potvrditi tu informaciju, ali zato ju je potvrdio prozvani gradonačelnički kandidat.

- Ono što ste dobili u tom e-mailu, sve je istina - da sam dužan i da mi dugove naplaćuju ovrhom. Otkad je došla ova nova vlast, ona kao potiče poduzetništvo, a digli su vodne i komunalne doprinose tako da ja godišnje moram plaćati 13.000 kuna. Ja to doživljavam kao oteto i još sam im rekao 2015. da to neću nikada platiti dobrovoljno - kad već otimate, onda ćete mi to svaki put naplatiti ovrhom. Zašto ne plaćam? Jednostavno zbog revolta zbog takvog odnosa prema poduzetnicima. Želio bih reći da je meni Grad u ovom momentu dužan 23.000 kuna za usluge smještaja i kasni s uplatom - rekao je Pavao Josić.

Pavao Josić je inače vlasnik obrta za ugostiteljstvo i turizam Megaron u Vukovaru, u čijem sastavu je konoba Megaron i Pansion Vila Vanda. M. Kokaj

Grad meni duguje 23.000 kuna za usluge smještaja i kasni s uplatom, ustvrdio je Josić

Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana