Novosti
RUŽA TOMAŠIĆ

“Šišljagić je pravi izbor”
Objavljeno 4. svibnja, 2017.

Ruža Tomašić, zastupnica u Europskom parlamentu, i Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke, u Osijeku su u četvrtak iskazali potporu kandidaturi Vladimira Šišljagića za osječko-baranjskog župana i Danijele Lovoković za gradonačelnika Osijeka. Tomašić naglašava kako je Osječko-baranjska županija najuspješnija u povlačenju sredstava iz europskih fondova.

- Ako želite da se taj trend nastavi, onda je svakako potrebno glasovati za Šišljagića - ne skriva Tomašić.

Konferenciji su nazočili i Goran Ilić te Ivan Zadravec, koji su u ovom županijskom mandatu s pozicije HKS-a davali podršku Šišljagiću.

- Župan je pokazao odgovornost i odgovorno se ponašao prema novcu. Županija je minimalno zadužena, zato ima dovoljno sredstava za sufinanciranje EU projekata. Najbolji zalog za novi mandat je početak gradnje nove zgrade Prve gimnazije - rekao je Ilić. Na toj podršci zahvalio je osobno Šišljagić, koji je rekao kako i u sljedećem mandatu planira raditi istim tempom. Potvrdio je da su članovi Hrvatske konzervativne stranke zastupljeni na kandidacijskim listama za Skupštinu županije odnosno Gradsko vijeće Osijeka koje nose Šišljagić i Lovoković. D.Ku