Mozaik
VELIKI USPJEH OSJEČANKE

Marijana Josipović osvojila
je dvije titule na izboru
Miss Universe Hrvatske
Objavljeno 2. svibnja, 2017.

Lijepa Osječanka Marijana Josipović nedavno je na održanom izboru za Miss Universe Hrvatska osvojila ne jednu, nego čak dvije titule: za Miss fotogeničnosti i za drugu pratilju Miss Universe.

Ove godine u finalu se natjecalo čak sedam djevojaka iz Slavonije i Baranje, koje su se, kako su nam ispričale, sjajno provele u odličnom društvu. Svima im je bio cilj u što boljem svjetlu predstaviti sebe i svoju regiju, odnosno gradove iz kojih dolaze. Jedna od njih, Shanaelle Petty iz Slavonskog Broda, osvojila je glavnu nagradu i postala Miss Universe Hrvatske.

O tome kako je bilo osvojiti dvije lente i kako se uopće našla na izboru za Miss popričali smo s Osječankom Marijanom Josipović.

Kako se osjećaš nakon što si osvojila dvije lente na izboru Miss Universe Hrvatska?

- Ponijeti dvije lente na tako prestižnom natjecanju za mene predstavlja veliki uspjeh. Sa sobom nosim puno lijepih uspomena i divnih trenutaka sa samih priprema. Za mene ovo natjecanje predstavlja jedno jako lijepo životno iskustvo. Osjećaj je predivan te bih svakako svim curama preporučila da se okušaju u ovakvoj vrsti natjecanja. Hvala svima koji su glasali za mene u izboru za Miss fotogeničnosti i bili mi podrška tijekom cijelog natjecanja. A posebno hvala mojoj obitelji i mome dečku koji su u svakom trenutku bili uz mene.

Čime se inače baviš i koliko dugo si u modelingu?

- Živim u Osijeku, studentica sam Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Završila sam Trgovačku i komercijalnu školu "Davor Milas". Uspješno sam položila tečaj za visažisticu, trenutno šminkam samo prijateljice, ali u budućnosti želim da mi to preraste u profesionalni posao. U slobodno vrijeme idem na fitness.

Kako si se našla na izboru Miss Universe?

- Ovo pitanje me uvijek nasmije. Zapravo je moj tata došao na tu ideju. Poslao mi je link od stranice za casting Miss Universe Croatia 2017 i napisao "Jesi spremna?". Tako sam se onda i prijavila.

Kake planove imaš za budućnost?

- Planiram se i dalje baviti modelingom, ali za sada mi je ipak prioritet završiti Ekonomski fakultet i ostvariti se kao visažistica.

Tanja KVORKA

prioritet

ZAVRŠITI FAKULTET I POSTATI VISAŽISTICA

Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike