Novosti
SKUP O POVLAČENJU EU SREDSTAVA

Vukovaru je novac iz fondova prijeko potreban
Objavljeno 29. travnja, 2017.

U Vukovaru je u petak, u organizaciji zastupnice u Europskom parlamentu Ruže Tomašić i predsjednika Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i zamjenika gradonačelnika Vukovara Marijana Pavličeka, u suradnji s Grupom europskih konzervativaca i reformista u Odboru regija, održana Međunarodna konferencija o urbanom i ruralnom razvoju Slavonije, pod naslovom “Kako Slavonija može uspješnije i efikasnije izvlačiti novac iz fondova Europske unije”.

– Mi dovoljno ne radimo. U EU fondovima ima mnogo novca koji mi ne povlačimo. Vlasti će morati daleko bolje raditi s lokalnim dionicima kako bi im pomogli i na taj će način imati daleko više informacija nego što su imali prije – rekla je Ruža Tomašić.

Prema riječima predsjednika Grupe europskih konzervativaca i reformista u Odboru regija Roba Jonkmana, takav skup je i prilika “uzajamnog učenja”.

– Vukovaru je novac iz EU fondova prijeko potreban kako bi se riješila neka ključna pitanja, kao što je primjerice nezaposlenost mladih – kazao je Jonkman. S.Butigan

Možda ste propustili...

NEZDRAVA PREHRANA I FIZIČKA NEAKTIVNOST

Povišeni kolesterol i kod djece