Osijek
NOGOMETNI TURNIR USTANOVA ZA DJECU BEZ RODITELJSKE SKRBI

Mladi iz Lipika bez konkurencije
Objavljeno 29. travnja, 2017.

U petak su na Stadionu Gradski vrt održani tradicionalni susreti djece i mladih iz slavonskih ustanova koje se brinu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Na umjetnom travnjaku u malonogometnom (5+1) turniru sudjelovali su: Dječji dom “Sveta Ana” Vinkovci, Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik, Centar za pružanje usluga u zajednici “Kuća sretnih ciglica” Slavonski Brod i Centar za pružanje usluga u zajednici “Klasje” Osijek.

U organizaciji ove tradicionalne manifestacije pomogao je NK Osijek. Osim što su ponudili gostoprimstvo na stadionu, mlade su igrače proveli kroz svoje prostorije te im predstavili povijest kluba.

Na turniru koji se igrao po bod-sustavu najviše je pokazala ekipa iz Lipika te je zasluženo odnijela prvo mjesto. Drugo i treće mjesto pripalo je ekipama Vinkovaca, odnosno Slavonskog Broda. Mladi Osječani ponijeli su se kao pravi domaćini i gostima prepustili bodove. Važno je napomenuti da će ponajbolji igrači predstavljati Hrvatsku u srpnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu dječjih domova koje se ove godine održava u Varšavi. M. Barišić/I. Vrkić

Najčitanije iz rubrike