Osijek
KUĆA U PRIRODI POZIVA LJUBITELJE ADRENALINA

Otvorena izletnička sezona u Zlatnoj Gredi
Objavljeno 29. travnja, 2017.

S novim sadržajima, ali s istom kvalitetom i zajamčenom zabavom, ali i odmorom, Kuća u prirodi Zlatna Greda započinje novu sezonu.

Radno vrijeme izletišta je subotom, nedjeljom i praznicima od 10 do 20 sati, sve do 30. listopada. Ostalim danima u tjednu svi sadržaji i ponude su za unaprijed dogovorene skupine.

Inače, izletište ima restoran i terasu gdje se može konzumirati hrana i piće, a objekat je opremljen s 43 kreveta (tri spavaonice i šest soba). Tijekom boravka u Kući u prirodi, gosti mogu upoznati pješačku stazu “Blago močvare”, zatim unajmiti bicikle (prvih sat i pol najam je besplatan), te družiti se s konjima. Jedan od najatraktivnijih ponuda je adrenalinski park za djecu i odrasle. Organizatori savjetuju sve zainteresirane da ranije osiguraju termin za korištenje adrenalinskog parka, a uvjet je da je korisnik minimalno visok 140 cm i da ima zatvorenu sportsku obuću.

Sve dodatne informacije i rezervacije za restoran mogu se dobiti subotom, nedjeljom i blagdanom od 10 do 20 sati na broj telefona 031/627 113, a od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati na telefone 031/565 181, ili 097/795 99 89, kao i na web-stranici www.zlatna-greda.org.

Osim izletničkih sadržaja vikendom, za unaprijed dogovorene skupine svih dana u tjednu u ponudi su restoran, smještaj, škole u prirodi, team building, organizirani izleti, adrenalinski park, programi za djecu, rođendaonice, pustolovni sadržaji (bicikli, veslanje kroz Kopački rit, fotosafari), organizacija konferencija i seminara te drugi sadržaji. I.K.

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike