Mozaik
“NE STAJEŠ”

Novi singl Ruže Janjiš dobio lyric videospot
Objavljeno 29. travnja, 2017.

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, kao svoj novi singl nedavno je predstavila pjesmu "Ne staješ", koja već plovi radijskim eterom, kao i digitalnim glazbenim platformama. Singl "Ne staješ" od sada je dostupan i preko Ružina YouTube/Vevo kanala, u obliku animiranog lyric videa. Nakon iznimno uspješnog debitantskog singla "Neke dane", Ruža se predstavlja novom pjesmom kojom kroz ritmičan i intenzivan gitaristički drive propituje smisao moderne svakodnevice i poziciju pojedinca koju takvo okruženje nesumnjivo nosi, i ostavlja bez daha, ne staje, a tekst pjesme dodatno je naglašen ovim lyric videom.

 

 

 

- Stajem! I s ponosom vam predstavljam svoju novu pjesmu "Ne staješ". Dok "Neke dane" pjeva o životnoj prekretnici, "Ne staješ" žudi za njom. Vjerujem da će se mnogi od vas pronaći u ovoj pjesmi; i oni koji stojite čvrsto na zemlji i oni koji lebdite. Pjesma "Neke dane" je vrhunski startala, a za "Ne staješ" ne očekujem ništa manje od samog naslova, hi-hi-hi. Kako god bilo, najveća sreća i uspjeh bit će ako publika prihvati ironiju u pjesmi i zavoli ju. Jako sam sretna, volim svoju publiku i iskreno svima želim sreću i ispunjenje - kaže Ruža.

Pjesma "Ne staješ" nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duom EchoPilot, koji čine Florian Cojocaru i Martin Kromars, koji su producirali i njen debitantski singl "Neke dane". Ovaj put se EchoPilot pojavljuju i u ulozi autora.

- Imali smo priliku surađivati s Ružom i to nam je činilo veliko zadovoljstvo - ona je zaista rasna pjevačica i umjetnica. Uz to, moram reći da je Ruža perfekcionist i kao takva uvijek napreduje. Kada radiš s takvim talentom, kao producent i autor i sam si izazvan dati sve od sebe - to je najbolji mogući oblik suradnje. Činjenica da je za svoj novi singl odabrala našu autorsku pjesmu, koja joj se svidjela na samom početku naše suradnje, i da smo ju uspjeli učiniti njenom, čini nas iznimno ponosnima - kaže Florian/EchoPilot.

Kada je u pitanju njena samostalna glazbena karijera, Ruža Janjiš ne staje – nakon pobjede u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske objavila je iznimno uspješan debi-singl "Neke dane" autora Brune Kovačića, a s "Ne staješ" nastavlja stvarati svoju glazbenu priču. Ove će subote, 29. travnja, Ruža biti jedna od glazbenih izvođačica u emisiji "A strana" na HTV1, gdje će izvesti klasik jednog od svojih omiljenih domaćih bendova. T.K.

Ove će subote, 29. travnja, Ruža biti jedna od glazbenih izvođačica u emisiji "A strana" na HTV1

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa