Sport
UGLEDAN RUKOMETNI GOST U VINKOVCIMA

“Zagrebaše” došlo pozdraviti tisuću gledatelja
Objavljeno 27. travnja, 2017.

Čudo se nije dogodilo, ali i ovako, bila je to lijepa rukometna večer u vinkovačkom Novom Selu. U sklopu rukometne Lige za prvaka Spačva je ugostila najbolju hrvatsku momčad PPD Zagreb, koja je osvojila bodove u Slavoniji. No, ne lako kako je očekivala. Pred krcatim tribinama rukometaši Spačva Vinkovaca uopće nisu bili loši, naprotiv, nošeni sjajnom podrškom odigrali su odličan susret, ali na kraju su izgubili sa sedam razlike.

Vinkovačni su dali svoj maksimum, od vratara Dražena i Tomislava Stojanović, koji su fantastično branili, svaki je obranio i po jedan sedmerac, pa do najboljeg strijelca u redovima Spačve Marka Karaule, koji je vratarima Zagreba zabio devet golova, svih devet iz igre. Posebice uzbudljivo bilo je u prvome poluvremena kada Zagrepčani nisu ni jednom uspjeli povesti više od dva gola razlike. Kad god su zagrebaši prijetili otići na više od dva razlike, Vinkovčani su zaigrali još bolje i smanjivali vodstvo gostiju. Uspjeli su igrači Josipa Mečića tri puta i izjednačiti, ali samo u prvome dijelu.

Nakon što su na odmor otišli s “plus dva”, gosti iz Zagreba 42. minuti došli su do šest golova razlike i to vodstvo nisu ispuštali, a pred kraj su podigli razliku i na sedam pogodaka. A.Grgić

SPAČVA-VK.                  25  (10)
PPD ZAGREB                   32  (12)

VINKOVCI – SD OŠ Bartola Kašića. Gledatelja 1000. Suci: Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd na moru). Mensur Seferović (Zagreb).

SPAČVA-VINKOVCI: D. Stojanović, M. Jurić 1, Božić 2, Karaula 9, Androš, I. Jurić 2(2), Nađ 2, Tomas 1, Josipović, Nedić 1, Žegarac 2, T. Stojanović, Babić 2, Vukušić, Petričević 1, Dundović 2(1).

PPD ZAGREB: Turčić 4(1), Mrakovčić 1, Vujic 3, Kontrec, Šprem, Šebetić 3, Marković 5(1), Skok, Horvat 4, Šušnja 4, Valčić, Mandalinić 5, Miklavčić, Jović, Markoski, Pavlović 3.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 5(3), PPD Zagreb 4(2).

ISKLJUČENJA: Spačva-Vinkovci 4 min. (M. Jurić, Babić), PPD Zagreb 0 min. ().

Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

Najčitanije iz rubrike