TvObzor
KALYPSO NAJAVLJUJE NASTUP NIZOZEMSKE SUPERZVIJEZDE

R3HAB na ljetnom spektaklu na Zrću
Objavljeno 28. travnja, 2017.

Pionir klupske scene na Zrću nagovještava najveću i najspektakularniju sezonu za svoj 30. rođendan. Uz brojne festivale i specijalne evente, “Kalypso” najavljuje i nastup nizozemske superzvijezde R3haba na ovogodišnjem izdanju Stereoforesta.

Kalypsov uzbudljiv program donosi novo izdanje Stereoforesta i nastup internacionalno priznatog Dj R3haba, koji je neupitno jedan od najvrućih i najiščekivanijih ove sezone.

R3hab je svoju karijeru započeo 2007. godine, prometnuvši se vrlo brzo u jednog od najeminentnijih predstavnika modernog nizozemskog housa. U svojoj uspješnoj karijeri surađivao je s najvećim svjetskim pop-zvijezdama, među kojima su Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Madonna i Pitbull, ali i velikim imenima EDM scene kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, nastupajući pritom u najpoznatijim klubovima i festivalima. Remixevi ovog energičnog nizozemskog DJ-a među najtraženijima su na svjetskoj dance sceni, a njegove originalne pjesme koje su prisutne na svim plesnim podijima učestalo se nalaze na Beatportovoj ljestvici.

Najveći plesni glazbeni medijski brend DJ Mag otkrio je novu listu najboljih svjetskih klubova, donijevši odlične vijesti za Kalypso! Klupski je svijet glasao i svrstao Kalypso na visoko 39. mjesto DJ Magove ljestvice najboljih 100 klubova na svijetu.

Jedinstveno party iskustvo okupit će 8. kolovoza fanove diljem svijeta, stoga nemojte propustiti jedinstvenu priliku da i vi postanete dijelom ovog ljetnog spektakla u jednom od najvrućih svjetskih klupskih destinacija.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, dok je VIP ulaznica 180 kuna, a mogu se kupiti na web-stranici Kalypsa, www.kalypso-zrce. com.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike