TvObzor
TLC: NOVA SERIJA

JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva
Objavljeno 28. travnja, 2017.
U trodijelnoj seriji koja pocinje u nedjelju, 30. travnja TLC istražuje još uvijek otvoreni slucaj o ubojstvu JonBenét i kronološki preispituje dokaze u središtu ovog misterija

Zločin koji je zaintrigirao cijeli svijet – šestogodišnja djevojčica koja je sudjelovala na natjecanjima ljepote misteriozno je ubijena u svom domu dan nakon Božića 1996. godine. Istražitelji su se suočili s brojnim lažnim dojavama, kompromitiranim mjestom zločina i labirintom optužbi i upiranja prstima. Sada, 20 godina poslije, TLC detaljno istražuje svaki trag i baca novo svjetlo na još uvijek neriješeno ubojstvo Jonbenét Ramsey. U trodijelnoj seriji “JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva” koja počinje u nedjelju, 30. travnja u 22 sata, TLC istražuje još uvijek otvoreni slučaj o ubojstvu JonBenét i kronološki preispituje dokaze u središtu ovog misterija. Discovery Networks International će ovu seriju prikazati u više od 220 zemalja i teritorija.

Serija “JonBenét: Tajna jednog američkog ubojstva” pruža cjelovit i sveobuhvatan pogled na ubojstvo JonBenét Ramsey. Dok su naslovnice novina detaljno bilježile svaki potez istražitelja očekujući senzacionalne vijesti, cijela je Amerika postala opčinjena šestogodišnjom kraljicom izbora ljepote i bizarnim okolnostima njezine smrti. Serija će prikazati rijetko viđene snimke policijskog ispitivanja, zapečaćene dokumentima i više od 500 obiteljskih fotografija te pobliže ispitati svaki kutak ove tragične i kontroverzne istrage ubojstva.

Ekskluzivni ispitanici koji će se pojaviti u ovoj trodijelnoj seriji uključuju Gordona Coombesa, bivšeg istražitelja okružnog tužitelja u Boulderu, čije svjedočenje nudi jedinstven uvid u unutrašnje djelovanje ureda za vrijeme kritičnih trenutaka istrage; Diane Dimond, novinarku koja je od samog početka pokrivala slučaj na terenu u Boulderu; Bobbyja Browna i Stevea Peasea, bivše detektive te više umirovljenih policajaca poznatih po rješavanju nekih od najtežih slučajeva u SAD-u.

U seriji svoja mišljenja iznose i Ollie Gray i John San Agustín, privatni istražitelji obitelji Ramsey i vodeći zagovaratelji teorije "uljeza"; Bob Whitson, bivši načelnik policije u Bollderu, koji je bio u kući obitelji Ramsey na dan kada je otkriveno tijelo JonBenét, i Pamela Griffin, prijateljica Patsy Ramsey koja je za JonBenét ručno šivala kostime za natjecanja ljepote.

 
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike