Sport
NK BSK BIJELO BRDO

Prekid domaćeg posta
Objavljeno 27. travnja, 2017.

Nedvosmislena najava potvrđena je u vukovarskoj praksi odakle je BSK u Bijelo Brdo odnio kompletan plijen pobijedivši domaćina minimalnim rezultatom (1:0) u sklopu 23. kola trećeligaškog “istoka”. Bjelobrđani su optimizam gradili na kompletnijem igračkom kadru u susjednom Vukovaru nego što su ga imali etapu prije na svom terenu protiv druge momčadi Osijeka. Izostanu li, naime, dva, tri, odnosno četiri igrača iz idealne postave trenera Davora Rupnika, to je priličan hendikep zbog kojeg je, ponajprije, iz dva prethodna domaća ogleda osvojen samo bod. Između toga su donesena tri iz Požege te sada isto toliko iz susjedstva.

- Momčad je odigrala na visokoj razini, nakon čega je vaga minimalno zasluženo prevagnula na našu stranu. Doista je širina kadra problem koji se osjeti kada ispadne nekolicina iako na zamjene nemam zamjerki jer se odigraju u granicama mogućnosti i očekivanja. U Vukovaru je, dakle, bilo dobro i poticajno uoči onoga što nam slijedi u predstojećem natjecateljskom razdoblju - kratko je analizirao BSK-ov strateg subotnji uspjeh u Vukovaru najavljujući dodatne obveze u županijskom kupu preko kojeg su u više navrata iskoračili na državnu scenu kakva je i sada ambicija. Prva runda donijela je ogled u Belom Manastiru nakon kojeg slijedi nedjeljni domaći prvenstveni s Đakovčanima koji su, također, imali kup obvezu tijekom tjedna.

- I da nemamo visoku ambiciju u kupu, kratkoća igračkog kadra ne dopušta nam improvizaciju. Nadam se da do nedjelje nećemo imati novih kadrovskih problema, osim izostanka ozlijeđenih Meseljevića i Periše, kako bismo mogli pobjedom razveseliti svoje pristaše koji puni uspjeh nisu vidjeli već mjesec dana - optimistično je zaključio Rupnik. D.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike