Mozaik
NA EGOFREE FESTIVALU

Nastupaju The Bambi Molesters
Objavljeno 27. travnja, 2017.

Manifestacija humanitarnog karaktera EgoFree Festival za prvomajski će vikend, osim šarolikog glazbenog programa s četrdesetak glazbenika iz regije, ugostiti i jedne od najvažnijih protagonista surf-rock scene u svijetu, sisačke The Bambi Molesters. EgoFree festival rukotvorina i besplatnih kreativnih radionica održava se od 29. travnja do 1. svibnja 2017. u Splitu na Turskoj kuli u prirodnom ambijentu Parka Mladosti. Na festivalu će se prikupljati dobrotvorna sredstava za Udrugu za inkluziju Lastavice, a ulaz je slobodan. Koncert će se održati prvi dan festivala na velikoj pozornici "Čudesna šuma", a u tri dana na dvije pozornice ugostit će više od četrdeset glazbenika iz regije koji će prezentirati niz žanrova, od rocka do tech-housea, stoji u priopćenju.

Park Mladost je uređen i očišćen zahvaljujući lanjskoj građanskoj inicijativi, a EgoFree festivalom se želi potaknuti druženje Splićana i kvalitetno iskorištavanje dostupnih zelenih površina. "Uz glazbeni program dvadesetak autora će izlagati rukotvorina te će sudjelovati u nagradnoj igri za prikupljanje sredstva za štićenike udruge za beskućnike MoST. Besplatne kreativne radionice za djecu i odrasle održat će udruga Infozona, Yoga & Art House, AnST, Boja Duše, a svoje će umijeće pokazati akrobati i žongleri iz kolektiva „Ubijmo dosadu“ i cirkusanti iz udruge Kam-Hram", priopćeno je.

Prvomajska svečanost uz besplatne obroke i pića po pristupačnim cijenama obilježit će se uz evergreen hitove DJ Duple iz Izgubljene generacije. Pripremljen je niz “zaboravljenih igara” kao što su franje, laštik, čepaljke kao i roštilj za obiteljski izlet na livadama Turske kule. Hina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana