Osijek
U ERNESTINOVU I LASLOVU

Počinje priključivanje na novi kanalizacijski sustav
Objavljeno 24. travnja, 2017.

Kako je i najavljeno za proljeće ove godine, počinje faza priključivanja na novoizgrađeni sustav odvodnje u općini. Stoga iz općinske uprave obavještavaju sve vlasnike, odnosno druge zakonite posjednike građevina koje se nalaze na području općine Ernestinovo, a na kojem je izgrađen sustav javne odvodnje, da mogu priključiti svoju građevinu na sustav kanalizacije.

- Dogovorili smo s isporučiteljem pogodnost beskamatne otplate u šest obroka za izvođenje kanalizacijskog priključka, a još se vode pregovori oko njegove cijene. Općina u pregovorima nastoji postići što povoljniju cijenu, s mogućnošću da mještani sami izvode pripremne građevinske radove (iskope), dok bi Vodovod - Osijek d.o.o. izvodio samo montažerske radove – sve u cilju snižavanja cijene priključka – kaže načelnik Općine Ernestinovo, Matija Greif.

Nakon završetka pregovora između Općine Ernestinovo i tvrtke Vodovod-Osijek općinska će uprava na kućne adrese mještana dostaviti pisane obavijesti s cijenom priključka, uvjetima plaćanja i obrascem zahtjeva za priključenje. Zahtjev za priključenje podnosi se javnom isporučitelju usluge, tvrtki Vodovod-Osijek d.o.o. na propisanom obrascu. Obrazac zahtjeva za priključenje, s detaljnim obavijestima, općinska će uprava dostaviti na kućne adrese mještana. Ispunjeni se zahtjevi s priloženom dokumentacijom mogu poslati poštom izravno na adresu tvrtke Vodovod-Osijek ili donijeti osobno u Općinu Ernestinovo. D. Pejić

Dogovorena je obročna otplata za izvođenje kanalizacijskog priključka, no još se pregovara o cijeni

Možda ste propustili...

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike