Mozaik
KONCERT PRESELJEN U VELIKU DVORANU

Tram 11 rasprodao mali Dom sportova
Objavljeno 24. travnja, 2017.

Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet Male dvorane te se njezin koncert definitivno seli u Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova. Svoj prvi i zasad jedini nastup nakon 14 godina pauze General Woo i Target održat će 11. studenoga 2017.

Najveće hrvatska hip-hop grupa uspjela je ono što nikome nije - u samo 18 dana od početka prodaje rasprodala je kompletan kapacitet Malog doma i postavila prodajni rekord ove zagrebačke dvorane. Uspjeh je to veći uzme li se u obzir da je koncert za više od 200 dana. Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom, valja očekivati da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi, koncert se, prema izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor.

Koncert Tram 11 od ozbiljne prvotravanjske šale pretvorio se u najznačajniji glazbeni događaj ove godine u Hrvatskoj. Fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj, toliko i izvan granica naše države. Na noge se diglo nekoliko generacija Tram 11 obožavatelja, od onih koji su uz njih rasli do onih koji ih nikad nisu imali prilike vidjeti uživo, a nije izostala ni reakcija različitih neglazbenih supkultura na koje je muzika benda ostavila snažan trag.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, 100 kn. Ulaznice su u prodaji preko Eventima. T.K.

Uspjeh je to veći uzme li se u obzir da je koncert za više od 200 dana

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike