Mozaik
FESTIVAL MTV SUMMERBLAST

Will Smith stiže
prvi put u Hrvatsku
Objavljeno 24. travnja, 2017.
U Poreč 25. i 26. kolovoza dovodi hiphopere The Fresh Princea & DJ Jazzy Jeffa

Iako ljetna festivalska sezona još nije ni počela, organizatori festivala MTV SummerBlast pobrinuli su se da ima bombastičan kraj. Jedna od najvećih zvijezda današnjice Will Smith dolazi u Poreč. Planetarno popularni „princ iz Bel Aira“ i DJ Jazzy Jeff, poznat kao njegov bratić iz svima omiljene serije, vraćaju se početcima svoje karijere, a nastupom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica obilježit će 30 godina glazbene pustolovine.

Will Smith i DJ Jazzy Jeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip-hop glazbe od samih početaka. Njihovi zarazni hitovi “Summertime”, “Girls Ain’t Nothing But Trouble” i “Parents Just Don’t Understand”, za koji su nagrađeni i prvom ikad nagradom Grammy za najbolju rap-izvedbu, postali su klasici koji i danas osvajaju plesne podije. Njihovoj popularnosti zasigurno je pomogla i poznata serija Princ iz Bel Aira u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta. Prije samo sat vremena na svojoj facebook-stranici Will Smith je i službeno najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Djelujući pod vlastitim imenom, Will Smith je tijekom 90-ih i 00-ih godina uspješno gradio holivudsku glumačku karijeru, postajući jedna od najomiljenijih i najkarizmatičnijih filmskih zvijezda svih vremena. Poznat je po brojnim glavnim ulogama, a obožavatelji ga najviše pamte po onima u filmu Dan nezavisnosti, Ja, robot, Hancock, Hitch te megauspješnom serijalu Ljudi u crnom. Za svoje uloge nagrađen je brojnim priznanjima. Usprkos glumi, Will se nikad nije odrekao glazbe pa je tako u isto vrijeme objavio i solo hitove kao što su “Gettin 'Jiggy wit It”, “Men In Black”, “Miami” i “Boom Shake the Room”. Zahvaljujući nevjerojatno uspješnoj karijeri, ovaj talentirani glumac i glazbenik zasigurno je jedna od najvećih zvijezda koja je odabrala Hrvatsku kao idealno mjesto za vraćanje onomu odakle je sve počelo – zajedničkom nastupu njega i DJ Jazzy Jeffa.

Iako je poznat po ulozi Willova bratića iz popularne serije Princ iz Bel Aira, DJ Jazzy Jeff jedan je od pionira hip-hop glazbe koji je za svoj rad nagrađen s tri nagrade Grammy, tri American Music Awards, dvije nagrade NAACP, dvije Soul Train Music Awards i jednom MTV Music Award. Vještinu takozvanog turningtablesa brusio je desetljećima zahvaljujući čemu je danas jedan od najuspješnijih turningtableista u svijetu. Usprkos nevjerojatnom umijeću i uspjehu koji je postigao, DJ Jazzy Jeff i danas tvrdi da se bavi ovime iz istinske ljubavi prema glazbi.

Podsjećamo, u Poreč 25. i 26. kolovoza stižu i Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry, Far East Movement i R3wire & Varski. U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje se do 5. svibnja mogu kupiti po cijeni od 399 kuna, a nakon toga ulaznice će se moći kupiti po regularnoj cijeni od 499 kuna preko službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. T.K.

ulaznice

DO 5. SVIBNJA PO CIJENI OD 399 KUNA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike