Regija
OPĆINA BRESTOVAC I NK MLADOST PAVLOVCI

Spomen-ploča trojici u ratu poginulih igrača
Objavljeno 23. travnja, 2017.

PAVLOVCI

Uz preuređenje i uređenje klupskih prostora, Općina Brestovac i NK Mladost Pavlovci, sekcija veterana, postavili su ispred ulaza u sportski dio spomen-ploču igračima nogometnog kluba koji su poginuli u Domovinskom ratu - Dragi Žiliću Čkalji, Krešimiru Plešiću i Karlu Vranješeviću.

Djeca iz Područne škole u Pavlovcima izvela su himnu, a okupljenim roditeljima i rodbini poginulih, suborcima, članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata, članovima veteranskih klubova, brojnim mještanima obratio se Vinko Tandara, pomoćnik ministra branitelja, i zamjenik župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha. Spomen-ploču otkrili su roditelji poginulih branitelja, a vijence i svijeće podno spomenika položili su predstavnici NK Mladost Pavlovci, delegacija Općine Brestovac, predvođena načelnikom Zdravkom Mandićem, delegacije braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata iz Brestovca i Požege, delegacija HV-a predvođena zapovjednikom Vojarne 123. brigade pukovnikom Matom Tomaševićem i predstavnici nogometnih veterana. Spomen-ploču blagoslovio je vlč. Saša Paveljak, župnik Župe sv. Ane iz Skenderovaca.

Otkrivanju spomen-ploče prethodio je tradicionalni nogometni turnir veterana na kojemu su sudjelovali NK Valis Aurea Požega, NK Rijeka Vitez i NK Gromovnik Žepče iz BiH. AGM Kruna

Možda ste propustili...

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

Najčitanije iz rubrike