Crna kronika
POŽAR U STANU

Troje ljudi prevezeno u bolnicu zbog dima
Objavljeno 23. travnja, 2017.

ZAGREB

Tri su osobe ozlijeđene u požaru koji je u subotu poslijepodne zahvatio stan u Ulici Augusta Šenoe u središtu Zagreba, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Ozlijeđena je vlasnica stana i još dva stanara iz susjednog stana u zgradi u Šenoinoj 11 koji su se nagutali dima. Svi su prevezeni u bolnicu, ali nitko od njih nije u kritičnom stanju. Ostali stanari zgrade nisu evakuirani.

U trenutku izbijanja požara u stanu su se nalazili 65-godišnjak i 69-godišnjakinja, a zbog udisanja dima liječnička pomoć 69-godišnjakinji pružena je u Klinici za traumatologiju. Također je i stanarima zgrade, 81-godišnjakinji i 54-godišnjakinji, zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Prema izjavama očevidaca, požar, koji je zahvatio cijeli stan, krenuo je “iz televizora”, pa se pretpostavlja da su ga prouzročile neispravne električne instalacije. No, točan uzrok požara utvrdit će se policijskim očevidom.

Susjedni stanovi oštećeni su od izlijevanja vode prilikom gašenja požara.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je da je požar dojavljen u 17.57 sati, a na intervenciju je izišlo 13 vatrogasaca u tri vozila koji su ugasili požar. Hina/S.Lacić

ZAPALILO SE SMEĆE NA ZGRADI

Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, u subotu oko 21.50 sati izbio je požar na krovu zgrade u Ulici Dragutina Golika na Trešnjevci. Na za sada neutvrđen način zapalio se otpad. Pri požaru je došlo do oštećenja fasade zgrade, a njegovo daljnje širenje spriječili su vatrogasci.

Možda ste propustili...

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

Najčitanije iz rubrike