Mozaik
HUMANITARNI KONCERT

Ćiro Požeški i domaći bendovi
za djevojčicu Rinu Beble
Objavljeno 23. travnja, 2017.

U povodu obilježavanja Dana Požeško-slavonske županije i proslave 807. godišnjice postojanja i prvog spomena Požeške županije održan je humanitarni koncert za bolesnu djevojčicu Rinu Beble u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc". Iako u dvorani nije bilo veliki broj posjetitelja, prema riječima organizatora prodano je više od 2000 ulaznica jer su oni koji i nisu mogli doći na koncert svojim humanim srcem kupili ulaznicu za pomoć bolesnoj djevojčici i podržali ovu humanitarnu akciju. Rina se nalazi na liječenju u Zagrebu, a uz nju su i njezini roditelji, kojima treba pomoć za financiranje dugotrajnog boravka i omogućiti im da budu uz svoju djevojčicu dok traje bitka za njezino ozdravljenje.

Sve posjetitelje u dvorani pozdravio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i zahvalio svima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju i kupnjom jedne i više ulaznica dali svoju nesebičnu podršku.

– Svi ovdje zajedno dali smo potporu jednoj djevojčici koja se bori za svoj život i svima hvala od sveg srca. Jedno veliko slavonsko srce šaljemo odavde malenoj Rini za pobjedu koju ona hoće i mora dobiti, pobjedu života. Osim ljubavi prema glazbi nas sve veže i jedno srce ljubavi za pomaganje – istaknuo je župan Tomašević zahvaljujući i medijima koji su također pokazali svoje humanitarno srce animirajući građane da se uključe u ovu akciju. Župan je uručio i zahvalnice svim izvođačima koji su besplatno nastupili. Uz Borisa Ćiru Gašparca, najpoznatijeg kao Ćiru Požeškog, koji je na Danu županije dobio i nagradu za životno djelo, nastupili su Tamburaški sastav Posegana, TS Zlatna dolina koji je pratio Ćiru, glazbeni sastav Libreto Band, Anđeli i TS Paori. (AGM Kruna)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike