Osijek
DJEČJI VRTIĆ OSIJEK

Predupis u vrtić i jaslice do 28. travnja
Objavljeno 22. travnja, 2017.

U tijeku je predupis vrtićanaca na području grada Osijeka i Čepina u Dječji vrtić Osijek za pedagošku godinu 2017./2018. Roditelji ili skrbnici na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića trebaju pronaći zahtjev za upis, isprintati ga, popuniti i predati u upravnu zgradu Dječjeg vrtića na Vijencu Ivana Meštrovića 7, i to do 28. travnja, svakog radnog dana od 7.30 do 16.30 sati.

Uz zahtjev, roditelji su dužni predati i preslik rodnog lista za dijete, potvrdu o prebivalištu/boravištu ili preslik osobne iskaznice za roditelja korisnika usluga te potvrdu o zaposlenju roditelja. Ako roditelji ostvaruju prava na olakšicu pri plaćanju, također na mrežnoj stranici trebaju proučiti koji su sve dokumenti potrebni kako bi mogli ostvariti ta prava. Također, u zahtjevu roditelji trebaju odabrati u koji vrtić, odnosno jaslice žele upisati dijete te u koje programe. Jaslice i vrtić sufinancira Grad Osijek u iznosu od 60 posto, a 40 posto iznosa plaćaju roditelji. Dakle, 640 kuna plaća se cjelodnevni 10-satni program s uključenim obrokom te 400 kuna za kraći program, no iznosi mogu biti drukčiji, ovisno o pravima na olakšice roditelja ili skrbnika.

Od 8. do 19. svibnja održat će se upisni razgovori s pedagogom, defektologom, logopedom i drugim stručnjacima za sve dječje vrtiće u Osijeku i njihove podcentre u Čepinu, Vladislavcima i Vuki. Obavijest o rezultatima i upisima djece u pojedine programe bit će objavljena 1. lipnja u svim podcentrima, a upisi će se održati od 5. do 21. lipnja. Djeca primljena slijedom rješenja polaze u dječji vrtić i jaslice početkom pedagoške godine - od 1. rujna 2017. I. Solar

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike