Osijek
PROGRAM “VIŠE ZA ZAJEDNICU”

Lidl donirao 15 slavonskih udruga
Objavljeno 22. travnja, 2017.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska četvrtu godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika “Više za zajednicu!” vrijedan pola milijuna kuna koji obuhvaća cijelu Hrvatsku. Nakon svečanosti u Zagrebu, program je obilježen i u Osijeku, a slijede Rijeka i Split.Ovogodišnja je tema programa “Sportski, zdrav i aktivan život”, a Lidl će uručiti donacije za ukupno 95 sportskih udruga i klubova, ali i ostalih neprofitnih organizacija koje djeluju u lokalnim zajednicama, a pomoć im je potrebna.

Svečanom obilježavanju programa u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku nazočili su predstavnici Lidla, predstavnici doniranih udruga i institucija te Lidlovi zaposlenici koji su ih kandidirali. Predstavnici su Lidla uručili donacije za 15 udruga i institucija s područja Slavonije, dok su zahvalnice uručene Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili. Program je vodila TV novinarka Martina Validžić.

“Zahvaljujući našim zaposlenicima i njihovim velikim srcima uspjeli smo doprijeti do svakog kutka Lijepe Naše i s više od dva milijuna kuna uljepšati svakodnevicu za više od 300 udruga i institucija. Posebno nas veseli to što je ovogodišnja tema programa sportski, zdrav i aktivan život, u sklopu koje smo donirali 95 sportskih udruga i klubova te drugih neprofitnih organizacija”, kaže Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska. J.P.

Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana