Sport
VIŠNJEVAC DOŠAO DO PRVIH PROLJETNIH BODOVA

Vraćeni nada i optimizam
Objavljeno 21. travnja, 2017.

Nakon šest sušnih proljetnih etapa nogometaši Višnjevca došli su do prvih bodova u nastavku prvenstva Treće HNL “istok” svladavši na svom terenu Vukovar 1991 (2:1). Iako su gosti imali izrazitije prigode, pobjeda štićenika trenera Milana Vuice posve je zaslužena ponajprije jer su je više željeli. Za prvi proljetni uspjeh Višnjevčani su u dva navrata vodili, a kada su drugi put stekli prednost, sačuvao ju je vratar Ante Anić vrativši tako nadu i optimizam da će se do kraja sezone uspjeti izbjeći najgore. Premda najbliži pratitelj bježi devet bodova, ali dok se igra i postoji teorija na zapadnoj periferiji Osijeka ne gube vjeru.

- Situacija je i nadalje teška, ali sada optimističnije gledamo na nju! Pobjedu smo više željeli i zasluženo ostvarili te se nadam da će ovaj uspjeh bitno podignuti moju momčad kako bi do kraja preskočili nekoga te i na jesen dovodili trećeligaše na igralište u Višnjevac. Imali su, istina, Vukovarci u završnici prigoda anulirati, pa čak i preokrenuti rezultat, ali ako si pravi, tada ti se to vrati kako se nama, dakle, vratilo - zadovoljan je bio višnjevački strateg epilogom toga susreta 22. kola. U sljedećem put Višnjevčane vodi u Đakovo, gdje bi eventualni uspjeh bio višestruko koristan.

- Đakovčani, također, gravitiraju najdonjem domu i sigurno je da bi pobjedom nad nama puno toga riješili! Mi smo, međutim, riješeni do kraja pokušati sve te sačuvati status s čijim se gubljenjem pomirio veći broj naših pristaša, ali ne i mi u svlačionici! O nama, dakle, ovisi i dok god postoji mogućnost, nećemo se predati. Tako ćemo i u subotu otpočetka nastojati doći do pozitivnog rezultata jer druge opcije i nemamo - najavio je učitelj Višnjevčana borbu do samog kraja. D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku