Osijek
GASTROPONUDA HOTELA OSIJEK

Kuhari u restoranu Zimska luka inspirirani najsvježijim šparogama
Objavljeno 21. travnja, 2017.

Zanimljiva gastroponuda ovih vas dana poziva u restoran Zimska luka hotela Osijek. Njihov je kulinarski tim osmislio sezonsku ponudu jela od šparoga.

- U suradnji s lokalnim poljoprivrednim proizvođačem došli smo do vrlo kvalitetnih šparoga koje su nam poslužile kao inspiracija za ovu laganu maštovitu proljetnu ponudu. Čine ju ukusna juha od šparoga, kremasti rižoto, pljukanci sa šparogama i kozicama te glavna jela od teletine i lososa u kombinaciji sa šparogama. Svi znamo da su šparoge ne samo ukusne nego i izuzetno zdrave. Nakon duge zime i bogate uskrsne trpeze svima nam je potrebna pomoć pri čišćenju organizma, za što su šparoge izvrsno rješenje - kaže nam šef kuhinje Tomica Đukić.

U ovom se dobro poznatom osječkom restoranu može uživati u maštovitim specijalitetima koji se oslanjaju na tradicionalnu slavonsku kuhinju. Ako i niste ljubitelj šparoga, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, a vaš će posjet ovom restoranu dodatno upotpuniti i neprocjenjiv pogled na rijeku Dravu. J. P.

Najčitanije iz rubrike