Mozaik
SVJETSKA PROSLAVA 28. SVIBNJA

Proslavi Beatlesa pridružuju se i hrvatski glazbenici
Objavljeno 21. travnja, 2017.

Ove godine navršava se 50. rođendan jednog od najvažnijih albuma rock-glazbe, “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” Beatlesa, a uz Veliku Britaniju, koncertnoj proslavi albuma pridružit će se i Hrvatska nastupom The Beatles Revival Orchestra u Lisinskom 28. svibnja.

The Beatles Revival Orchestra čini jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki Beatles Revival Band i orkestar producenta Olje Dešića – u prvoj polovini koncerta izvest će album “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” u cijelosti, dok će im se u drugom dijelu, u izvedbama najvećih hitova Beatlesa priključiti Neno Belan, Radojka Šverko, Aljoša Šerić, Daria Hodnik, Maja Posavec, Marko Tolja, Damir Kedžo, Detour, Luce, The Blondes, Mia Negovetić, Frano Živković, Akvarel, Stijepo Gleđ Markos, Bruno i Jan Kovačić, Diana Grubišić Ćiković, Zvjezdan Ružić, Tina Kresnik, Bero Blažević te Akademski zbor Ivan-Goran Kovačić.

Zagrebački nastup središnji je koncert slavljeničke turneje po hrvatskim gradovima tijekom 2017. godine, a velikom jubileju pridonijet će i prigodno reizdanje albuma koje, uz nove stereo i monoverzije, donosi i dva bonus diska dosad neobjavljenih snimki Beatlesa iz tog razdoblja, kao i videodokumentarac o snimanju albuma.

Na facebook-stranici Beatles Revival Banda pokrenut je izbor za najvećeg fana Beatlesa u Hrvatskoj koji će imati priliku osvojiti dvije ulaznice za koncert, backstage akreditacije te priliku za druženje s glazbenicima.

Također, uoči koncerta u Lisinskom, u Zagrebu se planira i Tjedan Beatlesa čiji će program biti objavljen uskoro.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog te preko online servisa ulaznice.hr. J.Kn.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZRINKA GRANCARIĆ - UREDNICA I NOVINARKA NA HRT-U

Planiram uživati u životu,
i to u svakome danu,
jer neću se ni okrenuti,
a godine će proći

2

ŽUPANIJSKA LIGA PROTIV RAKA SPLIT

“Vjeruj u ljubav” -
koncert pun emocija

3

18. IZBOR NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE

Prva pratilja je Anita
Nekić iz Požeštine