Tehno
UZ PAKETE OPTIMA TELEKOMA

Uzmite do 500 kuna i osvojite novi dnevni boravak
Objavljeno 21. travnja, 2017.

Svi novi, ali i postojeći korisnici Optima Telekoma koji nemaju ugovornu obvezu, a koji u razdoblju od 17. travnja do 31. svibnja 2017. godine ugovore jedan od Optiminih paketa na dvije godine, dobit će VISA poklon-karticu Zagrebačke banke s iznosom do 500 kn, ovisno o odabranom paketu. Korisnici automatski ulaze i u nagradnu igru "Optima vam uređuje dnevni boravak", u kojoj mogu osvojiti preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti od 75.000 kn, i to u suradnji s časopisom “Dom i Dizajn”.

Uz jednostavan, jasan i transparentan izbor usluga, Optimini paketi interneta, televizije i telefona zadovoljit će potrebe svih ukućana. U novoj ponudi korisnik može izabrati predefinirani paket, ili može sam složiti paket i prilagoditi ga svojim potrebama, ali i potrebama svoje obitelji, na brz i jednostavan način uz pomoć Slagalice koju možete pronaći na internetskim stranicama Optima Telekoma. U novim Duo (telefon + internet ili internet + TV) i Trio paketima (telefon, internet i TV) nema skrivenih troškova, naknade za uspostavu poziva, a korisnicima se pruža maksimalna brzina interneta i neograničene minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj.

Kombinirajte internet, telefon i/ili televiziju i smanjite ukupan trošak, uzmite do 500 kn te automatski sudjelujte u nagradnoj igri Optima Telekoma, a ako ovu akciju kombinirate i s jedinstvenim Programom preporuke možete zaraditi i do 800 kn! U Programu preporuke mogu sudjelovati svi i to neograničen broj puta, a s preporukama možete krenuti čim počnete koristiti Optimine usluge. Odlična prilika s kojom možete uključiti cijelu obitelj, ali i prijatelje i susjede, a mogućnosti zarade su neograničene.M.R.

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike