Osijek
BIJELI KOMBI - MAJKU NALJUTILE IZJAVE IZ POLICIJE

Majka: Moj je sin policiji opisao vozača kombija kao 30-godišnjaka s bradicom
Objavljeno 20. travnja, 2017.

Vezani članci

PANIKA PREPLAVILA DRUŠTVENE MREŽE

Majka s Juga 2: Vozač bijelog kombija mami djecu slatkišima

Majka dječaka iz Osijeka koji je u ponedjeljak navečer, kako tvrdi, uspio pobjeći muškarcu iz bijelog kombija, na Jugu 2, ispričala nam je što se te večeri događalo. Na izjavu policije da nisu mogli provjeriti vjerodostojnost dječakove priče, s nevericom kaže kako to nije točno, jer je, ističe, njezin 12-godišnji sin precizno opisao osobu koja mu je nudila slatkiše i prijevoz.

- Nevjerojatno mi je da policija daje takve izjave. Policajci su došli za 13 minuta na naš poziv i još su bar toliko uzimali izjavu. Ne bih niti zvala policiju da suprug i ja nismo bili 100 posto sigurni da sin govori istinu. Temeljito smo ga ispitali jer znamo da dječja mašta može svašta. No, sin je ušao u kuću i uopće nam nije htio reći što se dogodilo, nego je tražio džepni nožić. Suprug ga je zbunjeno pogledao i pitao što će mu. Odgovorio mu je da bi ga upotrijebio za “onog u kombiju” - ispričala nam je tijek događaja M.K.R., majka dječaka.

Kako dalje navodi, pitali su sina o čemu on govori, o kakvom kombiju, što mu je, zašto je uplašen... Tek tada je počeo pričati.

- Kad su policajci došli, moj im je sin točno opisao tog čovjeka. Kako izgleda, da ima bradicu, da je u dobi oko 30 godina i još je policajcima na izlasku rekao da vozač nije odavde, jer ima naglasak kao da je iz Zagreba. Rekao je policajcima i da se ne radi o malom kombiju kakvi prevoze pivo, nego o velikom bijelom kombiju. Ne može baš toliko u detalje izmisliti! Kad je na putu kući protrčao kroz jednu uličicu i u sljedećoj ulici se susreo s policijskim vozilom, s policajcima koji su ga ispitivali, detaljno je opisao i policajce koji su bili u službenom automobilu, a jedan od onih koji su ga ispitivali rekao je: “Da, to je prometna”. To su bile sitnice koje su presudile našem uvjerenju da dijete doista govori istinu - priča majka.

Pitala je sina zašto nije zaustavio policiju, no rekao joj je kako mu u tom trenutku od straha to nije palo na pamet.

- Policajci su rekli kako će mom suprugu javiti jesu li pronašli kombi i muškarca koji je mom sinu nudio slatkiše za prijevoz. Ne mogu vjerovati da su medijima izjavili kako nisu mogli provjeriti i potvrditi istinitost dojave. Sin je bio toliko preplašen da se malo smirio tek nakon što je razgovarao s policajcima. Na kraju mi je zbog svega ovoga žao što sam podijelila ovaj događaj na Facebooku, no, s druge strane, htjela sam kao majka upozoriti druge roditelje, kao što bih voljela da i mene netko drugi upozori. Sigurnost djece je najvažnija - dodaje Osječanka. S. Lacić

REVOLTIRANA SAM, SIN NI U JEDNOM TRENUTKU NIJE PROMIJENIO ISKAZ

Osječanka je revoltirana jer policija sve relativizira i sumnja u vjerodostojnost iskaza njezinog sina.

- Znam da bismo svi voljeli da se to nije dogodilo u našem gradu i da to nije istina, ali, na žalost, sigurna sam da jest. Sve što sada govorim mogu opet potvrditi bilo gdje. Moj je sin bio u šoku kad je došla policija, jer samo 20 minuta prije doživio je traumu. Ipak, ni u jednom trenutku nije promijenio svoj iskaz - dodaje majka.

Možda ste propustili...

UZ POTPORU MINISTARSTVA

Izmjena Prostornog plana u Čepinu

STROJARSKI SMJER TEHNIČKE ŠKOLE 'NIKOLA TESLA'

Proslavili 50 godina od ispita zrelosti

RADNA JEDINICA PROMETNICE RADI NA NEKOLIKO LOKACIJA

Novi kolnici, staze, parkirališna mjesta...

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DIVOVSKI SUNCOKRET OBITELJI KUNA

Za samo tri mjeseca narastao do 3,5 metara!

2

PROJEKT VRIJEDAN GOTOVO ČETIRI MILIJUNA KUNA

Obnova Sakuntala parka počinje drugog dana srpnja

3

ZAPOČEO PROGRAM ‘’LJETNOG SPORTSKOG KAMPA SREDNJIKA 2018’’

Djeca uživaju u brojnim sportskim aktivnostima i druženju s vršnjacima

oglas