Mozaik
70. JUBILARNA

Spacey će voditi dodjelu Tonyja
Objavljeno 20. travnja, 2017.

Filmski i kazališni glumac Kevin Spacey ove će godine biti domaćin 70. svečane dodjele kazališnog Oscara, nagrade Tony. Trosatna svečanost, u prisutnosti brojnih slavnih glumačkih zvijezda i ostalih celebrityja, održat će se 11. lipnja u newyorškoj dvorani Radio City Music Halla, izvijestio je CBS.

Domaćini prethodnih ceremonija - Neil Patrick Harris, Hugh Jackman i James Corden, pobrali su odlične kritike za svoj posao, no ove su godine spriječeni kada je posrijedi isti posao pa su se organizatori odlučili za samokritičnog i ciničnog Spaceya.

- Bio sam drugi izbor za film “Privedite osumnjičene”, četvrti izbor za “Vrtlog života”, i petnaesti za domaćina ovogodišnje dodjele Tonyja. Mislim da se moja karijera razvija i kreće pravim smjerom. Možda bi me sada trebali staviti u uži izbor i za domaćina Oscara, ako svi ostali odbiju - rekao je Spacey u svom stilu.

- Jedva čekamo da nam na pozornicu donese tu svoju posebnu energiju - rekla je predsjednica strukovne udruge Broadway League Charlotte St. Martin, a Heather Hitchens, predsjednica Američke kazališne udruge, tvrdi da se raduje Spaceyevu “uvrnutom i često zajedljivom humoru”. Nominacije za ovogodišnjeg Tonyja bit će objavljene 2. svibnja. Hina

Možda bi me sada trebali staviti u uži izbor i za domaćina Oscara, ako svi ostali odbiju, kaže Spacey

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana