Tehno
VISOKO UČILIŠTE ALGEBRA

Tanja Džido pobjednica MBA natječaja za mlade profesionalce
Objavljeno 14. travnja, 2017.

Na case study natječaj MBA programa Visokog učilišta Algebra u ožujku prijavilo se više od stotinu kandidata mlađih od 30 godina koji su svoja postojeća znanja željeli nadograditi MBA studijem e-leadershipa, izuzetno vezanim uz primjenu digitalnih tehnologija u poslovanju i digitalnu transformaciju.

U velikoj konkurenciji i nakon niza odličnih rješenja postavljenog problemskog zadatka, na konačnom događanju, pobjednicom je proglašena Tanja Džido, mlada stručnjakinja za digitalnu komunikaciju, a odnedavno i poduzetnica koja je osvojila stipendiju vrijednu čak 18.000 eura.

E-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra mladim profesionalcima tog profila daje priliku da se usavrše u sklopu praktične dvogodišnje nastave koju pretežnim dijelom provode američki profesori s poslovne škole Kelley School of Business (Sveučilište u Indiani), a dio atmosfere koja ih očekuje na studiju, kao i izazove koje će ondje naučiti rješavati prijavljeni su kandidati već imali priliku osjetiti već tijekom ovoga business case natječaja.

"Našim smo zadatkom raspirili maštu mladih inovatora, jer gotovo da nije bilo dvije slične poslovne ideje. Iako su svi od dvadesetak finalista vjerovali u svoj uspjeh, došli su prezentirati svoje poslovne ideje i njima osvojiti punu MBA stipendiju, iznenadilo nas je kako su se konkurenti, a koji se prvi put vide, u samo pola sata postali kolege i partneri spremni dati iskrenu povratnu informaciju i savjet kako dodatno unaprijediti i razraditi poslovnu ideju. Kandidati su međusobno ocjenjivali poslovne ideje, a ona koja je prikupila najveći broj glasova žirija i ostalih natjecatelja bila je upravo ona Tanje Džido", rekla je Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa na Visokom učilištu Algebra, čestitajući Tanji Džido na osvajanju pune školarine za MBA studij u vrijednosti 18.000 eura.

"Budući da već dugi niz godina radim u području komunikacija, uživam u kreativnim stranama ovoga projekta, a dio koji mi predstavlja najveći izazov upravo je onaj poslovno-upravljački, jer kad ste poduzetnik morate biti sebi i pravnik, i računovođa, i sve ono što vaš posao treba", kaže o svojem trenutačnom poslu Tanja Džido.M.R.

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike