Osijek
POSLJEDNJE NATJECANJE 1. KOLA MODELARSKE LIGE

Pobijedile Monika Cvitkušić i Dora Pastulović iz OŠ Tenja
Objavljeno 7. travnja, 2017.

Monika Cvitkušić i Dora Pastulović iz OŠ Tenja (mentor Katarina Tomić, prof.) osvojile su prvo mjesto, Kristijan Gudelj i Ivan Strmečki iz OŠ “Tin Ujević” (mentor Milan Šulovnjak, prof.) drugo, Ivan Leskur i Jurica Malinović (mentor Danijel Eskerčić) iz OŠ “Grigor Vitez” treće mjesto u 1. kolu Modelarske lige u Osijeku za OŠ “Tin Ujević”, OŠ Tenja, Centar za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” i OŠ “Grigor Vitez” koja je bila domaćin natjecanja.

Učenici su imali zadatak izraditi model komode od šperploče koristeći se strojevima marke Unimat Basic 1 koji su sigurni za rad, a dodatno su se bodovali svi oblici kreativnosti i nadogradnje. Sudjelovalo je ukupno 62 učenika koji su bili podijeljeni u skupine po dvoje, doznajemo od Danijela Rakića, tajnika ZTK Grada Osijeka.

Za prve je tri ekipe sponzor, Karlona d.o.o., osigurao prigodne nagrade. Dvije su se najuspješnije ekipe i dvije ekipe iz Centra za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” također plasirale na županijsku razinu Modelarske lige koja će se održati 9. svibnja na sportskom aerodromu Osijek-Čepin. D.N.

Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana