Tehno
HARDVER

ADATA predstavlja kompaktan i ultralagan USB pogon UV310
Objavljeno 7. travnja, 2017.

ADATA predstavlja kompaktan i ultralagan USB flash pogon UV310, njegova robusna jednodjelna konstrukcija čipa na pločici (chip-on-bord, COB) sastoji se od pjeskarenih tekstura i elemenata od cinkove slitine, kako bi se postigao privlačan metalni izgled s visokom razinom čvrstoće.

UV310 ima masu od samo 4,7 grama i dostupan je u kapacitetima do 64 GB. Moderan, elegantan i profinjen, ponovno potvrđuje ADATA-inu predanost stvaranju najboljih USB pogona.

ADATA je kod konstrukcije pogona UV310 koristila princip jednodjelnog kućišta tipa COB kako bi dobila kompaktan i istovremeno trajan proizvod sa što manje slabih točaka zahvaljujući bešavnom dizajnu. Što se tiče materijala, UV310 sastoji se od cinkove slitine ispjeskarene kako bi se stvorila teksturirana površina otporna na ogrebotine i mrlje od otisaka prstiju. Zlatna shema boje čini naizgled UV310 vrlo elegantnim, što naglašava njegova visoka otpornost na sve – od prašine i udaraca do izlaganja vlazi. Takva trajnost znači da ma gdje korisnici išli, njihovi će podaci ostati dobro zaštićeni, visoko iznad standarda generičkih, plastičnih USB pogona.

Unatoč masi od svega 4,7 g UV310 nudi pohranu 16 GB, 32 GB i 64 GB podataka. Povezuje se s uređajima putem standarda USB 3.1 i brzinom do 5 Gb/s te radi veće praktičnosti ima kuku koja olakšava pričvršćivanje na nosače, lančiće i privjeske za ključeve.M.R.

Najčitanije iz rubrike