Mozaik
IZNENAĐENJE IZ BARCELONE

Messi, Neymar, Suarez i Iniesta darivali oboljelog Vinkovčanina
Objavljeno 31. ožujka, 2017.

VINKOVCI - Marko Mađar iz Vinkovaca boluje od cerebralne paralize i obožava nogometni klub Barcelonu i kako sam kaže molio se za pobjedu protiv PSG.

Majka Đurđica Mađar nakon pobjede snimila je video uz pismo kojeg je poslala u nogometni klub ''Barcelona'' ne očekujući odgovor, u kojem se između ostalog navodi.

-"Ja sam Markova mama. On ima 16 godina i cerebralnu paralizu. Marko pohađa prvi razred srednje Ekonomske škole u Vinkovcima i vatreni je navijač Barcelone. Uoči utakmice s PSG-om, Marko je išao na duhovnu obnovu i molio se za pobjedu. Nakon 6:1 pobjede i prolaska Barcelone, od sreće je plakao, a mi smo ga kratko snimili'', stoji u pismu koje je upućeno u katalonski klub.

 

Marko nje morao dugo čekati na odgovor, a poklon je stigao u roku par dana, a sreći nije bilo kraja.
- Marko neće nikada igrati nogomet kojeg jako voli. Puno puta je molio kako bi želio upoznati nekog igrača iz naše reprezentacije. Naravno da mu to ne znam i ne mogu omogućiti, jer su nama nedostupni. Tim više nisam vjerovala u ovu gestu nogometnog kluba Barcelone, ali eto kako se velike zvijezde pokažu još većim ljudima, ispričala je Đurđica Mađar.

Marko Mađar je dobio dres s potpisima igrača (Messi, Neymar, Suarez i Iniesta), njihovih fotografija, kape s potpisom Neymara, pernicu, olovku, šal FC Barcelona, notes, privjesak za ključeve.

Ovo je jedna lijepa priča iz Vinkovaca koja vraća osmijeh na lice i zasigurno velika gesta katalonskog kluba koji je učinio veliku stvar za Marka Mađara kojem je Barcelona omiljeni klub.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike