Mozaik
IZNENAĐENJE IZ BARCELONE

Messi, Neymar, Suarez i Iniesta darivali oboljelog Vinkovčanina
Objavljeno 31. ožujka, 2017.

VINKOVCI - Marko Mađar iz Vinkovaca boluje od cerebralne paralize i obožava nogometni klub Barcelonu i kako sam kaže molio se za pobjedu protiv PSG.

Majka Đurđica Mađar nakon pobjede snimila je video uz pismo kojeg je poslala u nogometni klub ''Barcelona'' ne očekujući odgovor, u kojem se između ostalog navodi.

-"Ja sam Markova mama. On ima 16 godina i cerebralnu paralizu. Marko pohađa prvi razred srednje Ekonomske škole u Vinkovcima i vatreni je navijač Barcelone. Uoči utakmice s PSG-om, Marko je išao na duhovnu obnovu i molio se za pobjedu. Nakon 6:1 pobjede i prolaska Barcelone, od sreće je plakao, a mi smo ga kratko snimili'', stoji u pismu koje je upućeno u katalonski klub.

 

Marko nje morao dugo čekati na odgovor, a poklon je stigao u roku par dana, a sreći nije bilo kraja.
- Marko neće nikada igrati nogomet kojeg jako voli. Puno puta je molio kako bi želio upoznati nekog igrača iz naše reprezentacije. Naravno da mu to ne znam i ne mogu omogućiti, jer su nama nedostupni. Tim više nisam vjerovala u ovu gestu nogometnog kluba Barcelone, ali eto kako se velike zvijezde pokažu još većim ljudima, ispričala je Đurđica Mađar.

Marko Mađar je dobio dres s potpisima igrača (Messi, Neymar, Suarez i Iniesta), njihovih fotografija, kape s potpisom Neymara, pernicu, olovku, šal FC Barcelona, notes, privjesak za ključeve.

Ovo je jedna lijepa priča iz Vinkovaca koja vraća osmijeh na lice i zasigurno velika gesta katalonskog kluba koji je učinio veliku stvar za Marka Mađara kojem je Barcelona omiljeni klub.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

STALLONE

Živ sam!

KUD “LJESKOVAC” IZ VINKOVACA

Na Folklornoj večeri

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STIŽU SNAGE TECHNA

Arenamagedon na Exit festivalu

2

STALLONE

Živ sam!

3

KYLIE JENNER

Srušila vrijednost Snapchata