Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U DIVALTOVOJ ULICI

Žena teško ozlijeđena u naletu automobila
Objavljeno 31. ožujka, 2017.

OSIJEK

Pješakinja je teško ozlijeđena u naletu automobila u Divaltovoj ulici u Osijeku. Nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu, stotinjak metara od Vatrogasne ulice, u četvrtak, oko 19.45 sati.

- Sve se doslovce dogodilo u sekundi. Začuo se zvuk kočnice, vrisak žene i snažan udarac. Izletio sam iz kuće i ugledao okrvavljenu ženu koja leži na kolniku. Vrlo brzo do nje su dotrčali ljudi koji su stajali na obližnjoj tramvajskoj postaji, drugi susjedi, ali i vozači koji su stali. Vozilo koje je naletjelo na ženu došlo je iz smjera zapada, iz Trpimirove ulice - rekao nam je jedan od stanovnika Divaltove ulice koji živi u blizini. Hitna pomoć brzo je došla, jer se nekoliko osoba u isti mah uhvatilo za mobitel i dojavilo da je žena ozlijeđena. Nekoliko minuta od nesreće ozlijeđena pješakinja stavljena je na nosila i prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Do zaključenja teksta nije nam bila poznata težina njezinih ozljeda.

Nakon što je vozilo Hitne pomoći odjurilo za KBC Osijek, krenuo je i očevid policije koji je promatralo podosta prolaznika i stanovnika najvećeg osječkog naselja Sjenjaka.

- Ovo je opasan pješački prijelaz i danju, a kamoli ne noću. Ovdje se nema što dodati, jer samo da je brzina bila manja do nesreće ne bi došlo - rekao nam je Darko Pavičić sa Sjenjaka, dodajući kako bi i pješaci trebali znati da to što imaju prednost na ovom pješačkom prijelazu, ne znači da do nesreće ne može doći.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike