Regija
USPJEH VALPOVAČKOG GLAZBENIKA

Izborio Grand Prix
Objavljeno 25. ožujka, 2017.

VALPOVO

Nakon što je na 55. Regionalnom natjecanju tamburaša u Jastrebarskom osvojio 1. nagradu i 1. mjesto s 96.60 bodova, mladi valpovački glazbenik na bisernici Dominik Milošević, svojoj impresivnoj kolekciji pribrojio je još jedno veliko priznanje okrunjeno uvjerljivom pobjedom na Međunarodnom natjecanju tamburaša održanom u Subotici. Kako nam je rekao Dominik, svirajući u IV. klasičnoj kategoriji, pobijedio je s maksimalnih 100 bodova te se plasirao na dalje natjecanje za Grand Prix.

Dominik je na natjecanju u Subotici svirao Sonatu u C-duru J.S.Bacha, Koncert u D-duru 1. stavak W.A. Mozarta te Introdukciju i Čardaš A. Cigankova.

Valja naglasiti i da su na natjecanju za Grand Prix izabrana tri najbolja primaša, a svaki od njih morao je odsvirati po jednu skladbu koju je već svirao. Dominik je odsvirao Introdukciju i Čardaš, pobijedio i osvojio Grand Prix, a iznimnog talenta kojeg usavršava marljivim vježbanjem, naglašava da posebne zasluge za pobjedu pripadaju i njegovom profesoru tambure u Srednjoj glazbenoj školi u Požegi Veljku Valentinu Škorvagi.L.A.

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli