Novosti
EUROJACKPOT

Slavonka osvojila 1,3 mil. kuna
Objavljeno 23. ožujka, 2017.
Gospođa iz Slavonije svoju je kombinaciju odigrala na internetu

Prošlog petka u igri Eurojackpot ukupno je osvojeno devet dobitaka 5+1, a zbog jednog od njih razveselila se i Hrvatska. Gospođa iz Slavonije svoju je kombinaciju odigrala na internetu i pogodila svih pet brojeva 3, 16, 25, 38, 45 iz velikog bubnja te broj 8, izvučen iz malog bubnja. Šest pogođenih brojeva donijelo joj je dobitak od 1.321.385,42 kune.

Kao da je, naš lega, Slavonac prizvao sreću u svoj kraj. Gospođa neće kupiti slavonski Ferrari, neće se ni bećarit', ali dobitak je došao u prave ruke. “Izuzetno ugodnog i mirnog glasa javila se kako bi nam rekla nešto o sebi, a iako nije previše otkrila, kaže da je dobitak došao u pravom trenutku. Kada je saznala da je dobila ovaj pozamašan iznos, ostala je hladne glave. Većinu dobitka potrošit će na liječenje teških bolesnika u obitelji, a dio novca namijenila je bliskim prijateljima koji trebaju pomoć. Gospođa očito ima široku slavonsku dušu. Čestitamo joj na tome, dirnula nas je do suza”, priopćeno je iz Hrvatske lutrije. Dobitnica će ukućanima otvoriti račune na stranici Hrvatske lutrije: "Nek' se igraju!" kaže simpatična Slavonka.

Internet - uplatno mjesto potvrđuje da je ove godine najsretnije uplatno mjesto. Tako je i u 3. kolu 11. siječnja super sedmica u iznosu od 43.009.021,84 kune također uplaćena preko interneta.M.Bu.

Možda ste propustili...