Sport
NAJVEĆE TAEKWONDO NATJECANJE U REGIJI

Dočarajte djeci radost sporta ove nedjelje na 8. Čigra Limač Kupu
Objavljeno 23. ožujka, 2017.
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

U nedjelju, 26. ožujka u Domu sportova (dvorana 2) održava se 8. Čigra Limač Kup i 5. Čigra Open, najveće taekwondo natjecanje u regiji koje iza svog imena krije i mnoga lijepa iznenađenja. Ulaz je slobodan za sve.
Posebnost natjecanja su natjecatelji najmlađih dobnih skupina koji će svoja dosadašnja stečena znanja i vještine hrabro pokazati pred velikom publikom. Natjecat će se u disciplinama slobodne borbe, tehnici i KICK-u. U sklopu turnira nastup će imati i djeca s posebnim potrebama i sindromom Down iz programa Čigrin let, koja će nam na svoj način pokazati ljubav prema sportu i sav trud koji su uložili u pripreme za ovaj veliki dan.


U sklopu svečanog otvorenja direktorica Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju HEP-a Vlatka Kamenić Jagodić javnosti će predstaviti novi društveno odgovorni projekt Čigra u zajednici  koji će djeci iz socijalno ugroženih obitelji omogućiti besplatne treninge taekwondo-a.
Posjetitelje i sudionike očekuje i iznenađenje u obliku gostovanja poznatih boraca, proslavljenih trenera i još uvijek aktivnih sportaša koji će kratkim obraćanjima na otvorenju i malim druženjem djeci ukazati na važnost bavljenja sportom.
Dođite s djecom, navijate za vaše favorite i uljepšajte njihov veliki dan! Natjecanje počinje u 9.30 sati, svečano otvorenje je u 12.00 sati i svi ste pozvani na zabavno druženje uz smijeh i pljeskanje.


U dobro organiziranim terminima natjecat će se preko 700 natjecatelja u dobi vrtićanaca do seniora   iz Hrvatske i susjednih zemalja, a misija organizatora je da se svako dijete osjeća posebno i za svoj nastup dobije medalju, dok će oni najuspješniji u svojim kategorijama biti nagrađeni i bogatim poklon paketima sponzora.


5. Čigra Open zbog tradicionalno dobre organizacije izabran je ove godine kao kriterijski turnir Hrvatskog taekwondo saveza za Nacionalnu rang listu dobne skupine kadeta.
Turnir se ove godine održava pod Visokom pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.
„Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu ovu nedjelju 26. ožujka na bogatu sportsku manifestaciju u organizaciji Taekwondo kluba Čigra u Dom sportova i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu nedjelju.“ – poručuje član organizacijskog odbora Boris Bursać iz TK Čigra.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana