Regija
ZA PLANINARE I LJUBITELJE PRIRODE

35. Papučki jaglaci održavaju se u nedjelju
Objavljeno 22. ožujka, 2017.

POŽEGA

HPD Sokolovac sa suorganizatorima Općinom Velika i Parkom prirode Papuk te pokroviteljem Udrugom Slavonski planinari poziva sve planinare i zaljubljenike u prirodu na tradicionalnu planinarsku manifestaciju 35. Papučki jaglaci – prvi proljetni izlet planinara i ljubitelja prirode na Papuk u nedjelju, 26. ožujka. Ove godine uz 35. Papučke jaglace obilježava se i 60 godina Slavonskog planinarskog puta.

Na ovoj manifestaciji okupljaju se u Velikoj planinari iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Izlet je namijenjen i iskusnim planinarima i rekreativcima koji žele bolje upoznati ljepote kontinentalne Hrvatske, nije nužna vrhunska kondicija jer u ovom izletu uživaju mlađi i stariji planinari, kao i djeca. Važno je odjenuti se u skladu s vremenskim uvjetima - ponijeti kapu, rukavice, fotoaparat i dovoljno hrane i pića u ruksaku.

Okupljanje je ispred planinarskog doma Lapjak u Velikoj od 8 do 9 sati. Svi sudionici izleta imaju osigurano besplatno pecivo i čaj, a po povratku ih očekuje glazbeni program i velik izbor hrane i pića po povoljnim cijenama. AGM Kruna

Možda ste propustili...

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

Najčitanije iz rubrike