Sport
MALI NOGOMET

Osijek Kelme ispustio 5:3
Objavljeno 22. ožujka, 2017.

Osijek Kelme u posljednje vrijeme definitivno ne može odigrati normalan susret.

Od onog čudesnog preokreta protiv Squarea Osječani su odigrali još nekoliko takvih infarktnih utakmica u kojima im sreća nije baš uvijek bila naklonjena, a takav je bio i ovaj susret protiv Alumnusa. Prvo poluvrijeme nije dalo naznake koliko će dramatična biti završnica. Domaćin je u “štreberskom” futsalu došao do minimalne prednosti - 1:0. No, u nastavku je krenula “run & gun” igra u kojoj se Osijek Kelme uvijek dobro snalazio. Tko fućka taktiku. Naime, u drugih 20 minuta palo je čak devet pogodaka. Prvo su domaćini poveli s 2:0 i 3:1 i činilo se kako će Osječani ostati kratkih rukava, ali onda je krenulo. Opet na krilima dvostrukog strijelca Gorana Dakića Osijek Kelme je u pretposljednju minuti ušao s vodstvom od 5:3, ali se u toj jurnjavi očito dosta i potrošio pa je u završnici izgubljena koncentracija. Alumnus je prvo smanjio na 5:4, a onda se dogodio i vrlo kontroverzan trenutak. Samo četiri sekunde prije kraja dosuđen je šesterac za Zagrepčane. Suci se nisu mogli složiti oko toga gdje je prekršaj bio, jedan (Liničić) je pokazao na slobodan udarac, a drugi Vecko čija je zadnja na šesterac. Osječani su jasno poludjeli zbog toga, ali uzalud, jer je Pajalić iz kaznenog udarca postigao svoj treći pogodak i izjednačio rezultat. Taj remi produžit će neizvjesnost oko ulaska Osijek Kelmea u doigravanje. Pobjedom bi riješili sve dvojbe, a ovako... Ostaju im još dvije utakmice (Split Tommy i Brod 035) na domaćem parketu iz kojih su im potrebna tri boda. D. Keler

Rezultati 19. kola

Split Tommy - Futsal Dinamo (Zagreb) 3:4, Brod 035 - Vrgorac 3:0, Alumnus (Zagreb) - Osijek Kelme 5:5, Nacional Zagreb - Square (Duborvnik) 11:1, Albona Potpićan '98 - Uspinjača (Zagreb) 7:7. Slobdono je bilo Novo vrijeme Apfel (Makarska).

ALUMNUS                          5 (1)
OSIJEK KELME                  5 (0)

ZAGREB - Dvorana SC Lučko. Gledatelja: 30. Suci: Mario Vecko (Virovitica) i Siniša Ličinić (Orahovica). Strijelci: 1:0 Markić (13), 2:0 Markić (22), 2:1 Šalaj (25), 3:1 Pajalić (29), 3:2 Peharda (30), 3:3 Dakić (33), 3:4 Ćurković (36), 3:5 Dakić (38), 4:5 Pajalić (39), 5:5 Pajalić (40-6m). Žuti kartoni: A.Matan, Markić, I.Matan (Alumnus), Ćurković, Dakić (Osijek Kelme).

ALUMNUS: Hezler, Matan, Pintar, Šulentić, Davidović, Pajalić, Ukalović, Markić, Ilić, Matan, Vurnek.

OSIJEK KELME: Mladina, Mijić, Pranjić, Šalaj, Bartoluci, Ćurković, Peharda, Eror, Dakić, Duvančić, Lukenda.

Možda ste propustili...

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

DENIS KRSTANOVIĆ, TRENER BSK-A

Šibenik se nije javio, ne nude stimulaciju

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

Najčitanije iz rubrike