Mozaik
ČETVRTI KANDIDAT SHOWA “ŽENIM SINA”

“Idealna cura treba biti kao ja!”
Objavljeno 23. ožujka, 2017.

Elvisu, Adnanu i Marku u potrazi za srodnom dušom pridružit će se još jedan kandidat – tridesetdvogodišnji serviser sustava tehničke zaštite Igor Bjelošević iz Brdovca. Kako kaže, zaredala su se pitanja prijatelja i rodbine kada će ga vidjeti pred oltarom, pa je novi show Nove TV prava prilika da im i odgovori na pitanje. Od djevojaka Igor očekuje da budu slične njemu. “Ja sam blizanac po horoskopu, tako da imam zapravo dvije strane. S jedne strane sam tradicionalan, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura trebala bi biti kao ja. Spoj tih karakteristika“, kazao je, te dodao kako ga kod djevojke može odbiti ako ona pred ogledalom provodi većinu vremena.

Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: “Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih je i na motorijadu.“ Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica, koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: “Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno i da radi”.

Igor je spreman za avanturu života, a što ga sve očekuje te koja će djevojka zadobiti njegovo srce, doznat ćemo u novom showu Nove TV “Ženim sina”. J.Kn.

Najčitanije iz rubrike