Mozaik
DELAČ, CECILIJA, PEJAKOVIĆ, KIĆO...

“Lijepom našom” nakon sedam godina ponovno u Čačincima
Objavljeno 22. ožujka, 2017.

Najpoznatija televizijska emisija posvećena hrvatskoj tradicijskoj kulturi nakon sedam godina ponovno će se snimati u Čačincima. Općina Čačinci i Turistička zajednica Općine, kao suorganizator događanja, pozivaju sve mještane na javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije “Lijepom našom”, koje će se održati u srijedu 5. travnja u Sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Gustava Matoš u Čačincima. Početak je u 19.30 sati.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji u uredu TZ Općine Čačinci, uredu Putničke agencije Niba Tours u Virovitici, TZ Grada Slatine i uredu LAG-a Papuk u Orahovici po cijeni od 30 kuna. U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela. U prodaju će biti pušteno oko 1000 ulaznica, prodaja počinje od ponedjeljka 20. ožujka.

Na snimanju ”Lijepom našom”, u Čačincima, između ostalih, nastupit će: KUD “Čačinci” iz Čačinaca, KUD “Dika” iz Slatine, KUD “Voćin” iz Voćina, KUD “Virovitica” iz Virovitice, Čačinački tamburaši, Suhopoljski tamburaši, Vokalni ansambl Contessa, Josip Jelenčić, Fera, Nives Maričić, Pet tambura, Podravski mužikaši, Fijaker, Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Hanka Paldum, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac i Učiteljice. V. Grgurić

Najčitanije iz rubrike