Osijek
SEMINAR ISKRE WALDORFSKE INICIJATIVE

Godi Keller o znatiželji i kako je održati?
Objavljeno 21. ožujka, 2017.

Udruga ISKRA waldorfska inicijativa organizira pedagoški seminar pod nazivom “Znatiželja: Kako je održati?”, u nedjelju (26. ožujka), od 9 do 12 sati, na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku (Cara Hadrijana 10). Predavač je Godi Keller, jedan od najvećih svjetskih pedagoških stručnjaka koji je već vodio nekoliko seminara u Osijeku i oduševio brojne roditelje, polaznike seminara.

- Ova intrigantna tema, koja zaokuplja kako pedagoge, tako i roditelje, otvara nam mogućnost da zahvatimo u dječju, odnosno ljudsku prirodu, vidimo kreativne i cjelovite pedagoške metode te uvidimo mogućnost pristupa u odgoju i obrazovanju drukčijom kvalitetom, a sve s ciljem održavanja i poticanja znatiželje, želje za istraživanjem i učenjem te ljubavi prema svijetu - kažu organizatori.

Kotizacija za seminar je 100 kuna, a uplatom za seminar ostvaruje se mogućnost pridruženog članstva u udrugu ISKRA waldorfska inicijativa za 2017. godinu, a time mogućnost osobnog doprinosa i sudjelovanja unutar svih daljnjih aktivnosti udruge. Za sudjelovanje na seminaru potrebno je popuniti prijavnicu (vidljiva i na FB stranici): https://goo.gl/forms/kShTUKMdWo9ehne12.

Pedagog Godi Keller voditelj je međunarodne Škole za roditelje, neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz je godina bio predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu. Danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi, seminara za roditelje, a posebno je angažiran u programu pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja. Uz duhovit pristup svakoj temi, s posebnim osjećajem za publiku, Godi Keller u Školi za roditelje (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji), nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih. V. Latinović

Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

NASTUPNI POSJET VELEPOSLANICE SLOVAČKE HANE KOVAČOVE

Želim povećati zanimanje za slovački jezik i kulturu

Najčitanije iz rubrike