Osijek
SKUPŠTINA UDRUŽENJA STANARA

Unaprjeđivanje urbanizma grada
Objavljeno 21. ožujka, 2017.

Redizajnirana internet-stranica Udruženja stanara grada Osijeka pokazala se kao efikasni oblik komunikacije s članstvom i stanarima ne samo iz Osijeka nego i cijele zemlje. Ovo je bio znak da Udruženje otvori i komunikaciju preko facebook-stranice.

Ovim zgodnim podatkom Vlasta Auguštin, predsjednica Udruženja, otvorila je jučer redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predstavljeno izvješće o radu za prošlu godinu te su se predložile aktivnosti i planovi za tekuću godinu. Na početku skupštine sve nazočne pozdravili su dogradonačelnik Denis Ambruš i predsjednik Gradskog vijeća Anto Đapić, obojica čestitavši na izvrsnom radu udruge. Dogradonačelnik Ambruš istaknuo je važnost programa ovog udruženja koji potiču inicijative te naglasio kako je bitno unaprjeđivati kolektivnu svijest i zajedništvo.

- Politike stambenih zajednica bitne su za svaki grad i uistinu vam zahvaljujem za vaš dugogodišnji rad jer upravo uz vašu pomoć rješavamo probleme i unaprjeđujemo urbanizam našeg grada - poručio je dogradonačelnik Ambruš. Đapić je pak rekao kako upravo to udruženje predstavlja neprocjenjivu pomoć Gradskom vijeću u rješavanju različitih problema građana.

- Ovo udruženje zaista pokriva nevjerojatnu lepezu interesa i aktivnosti te želim naglasiti kako svi prijedlozi i inicijative moraju biti imperativ nama u Gradskom vijeću i trudit ćemo se i dalje imati plodonosnu suradnju s ovom udrugom - istaknuo je Đapić.

Iz prošlogodišnjeg rada izdvojena je realizacija četiri projektna zadatka u suradnji s gradskim institucijama, a imperativ za ovu godinu je nastavak aktivnosti na financijskoj konsolidaciji rada udruge. S. Goll

Na skupštini je predstavljeno izvješće o radu za prošlu godinu te su se predložile aktivnosti i planovi za tekuću godinu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike