Mozaik
ULAZNICE ZA KONCERT 22. OŽUJKA GOTOVO RASPRODANE

Tommy Emmanuel: Veselim se susretu sa svima vama u Zagrebu
Objavljeno 21. ožujka, 2017.

Jedna od najvećih gitarističkih zvijezda današnjice, australski glazbenik Tommy Emmanuel, stiže u Zagreb, a nastupit će u srijedu, 22. ožujka, u 20.30 sati, u kinu Studentskog centra. Zagrebačka publika imala ga je prilike slušati 2013. s triom Kings of Strings, dok je posljednji samostalni nastup u Zagrebu održao prije osam godina.

- Zadnji put sam u Zagrebu svirao s triom Kings of Strings koji činimo Stochelo Rosenberg, Vlatko Stefanovski i ja. Bila je to divna večer. Volim svirati u Zagrebu jer je publika sjajna. Jako je dobar osjećaj kada ljudi dođu na koncert, znaju tvoje pjesme i uzbuđeni su jer te slušaju kako sviraš. Uživam u tom da ljudima kroz svirku pružim ono što žele čuti, a kako bih to na koncertu i ostvario obično prelazim dalek put, što je svakako jedan od dokaza koliko mi je taj trenutak važan. Veselim se skorom susretu sa svima vama u Zagrebu - poručuje glazbenik.

Ovaj slavni gitaristički virtuoz najpoznatiji je po posebnoj fingerstyle tehnici sviranja sa svih deset prstiju. U četiri desetljeća dugoj i nadasve bogatoj karijeri nanizao je brojna priznanja za svoj rad, nagrade i nominacije te, između ostaloga, i jedno od najvećih priznanja u gitarističkom svijetu, titulu Certified Guitar Player, koju mu je dodijelio Chet Atkins, a koju nosi samo pet glazbenika na cijelom svijetu.

Inspirirao je mnoge mlade, nadolazeće glazbenike te ispisao pozamašan popis suradnji s poznatim glazbenim imenima. Zagrebačkoj se publici vraća u sklopu turneje It's Never Too Late, na kojoj predstavlja istoimeni studijski album.

Ulaznice za koncert gotovo su rasprodane, a moguće ih je kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima. N.Vek.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike