Crna kronika
NESREĆA KOBNA PO 23-GODIŠNJAKINJU

U slijetanju Punta poginula suvozačica
Objavljeno 19. ožujka, 2017.

PULA

Po svemu sudeći, prebrza vožnja uzrok je cestovne tragedije u blizini Pule u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su ozlijđene. Kako stoji u priopćenju Policijske uprave istarske, nesreća se u nedjelju ujutro dogodila na cesti Banjole - Premantura. Prema prvi podatcima, u nesreći koja se dogodila oko 6,15 sati sudjelovalo je jedno vozilo, Fiat Punto pulskih registracijskih oznaka. Iz još neutvrđenih razloga vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem Punta nakon čega je automobil nekontrolirano prešao u lijevi prometni trak, a nakon toga je sletio s ceste, snažno se zabivši lijevim bočnim dijelom u stablo.

Udarac je bio koban po 23-godišnju suvozačicu, dok su vozač i dvoje putnika, zbog težih ozljeda, kolima hitne pomoći prevezeni u pulsku Opću bolnicu. Nesreću su prvi proimjetili drugi vozači koji su obavijestili policiju i vatrogasce jer ozlijeđeni nisu mogli izaći iz automobila. Nakon rezanja desnih prednjih i stražnjih vrata, vatrogasci su izvukli beživotno tijelo djevojke, kao i ozlijeđenih putnika te vozača.

Za vrijeme policijskog očevida lokalna cesta bila je zatvorena za promet do 8,30 sati. Policijsko izvješće biti će proslijeđeno nadležnom državnom odvjetništvu koje će preuzeti slučaj i vjerojatno kazneno prijaviti vozača automobila. Iako nije potvrđeno, u automobilu su se nalazile redom mlađe osobe koje su se vraćale iz noćnog života.M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike