Crna kronika
PROMETNE NESREĆE

Izletio autom pred vlak i ostao neozlijeđen
Objavljeno 17. ožujka, 2017.

BUDROVCI - Nevjerojatnu sreću da prođe bez ozljeda imao je 27-godišnji vozač na čiji je automobil u četvrtak naletio vlak. “Oko 19.10 sati na cesti broj LC 44136, između Budrovaca i Piškorevaca, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, 27-godišnji vozač upravljajući automobilom nije se zaustavio prilikom prelaska preko željezničke pruge. Pri tome je došlo do naleta vlaka na automobil koji je odbačen uz željezničku prugu. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba”, doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko podne, na cesti između Koške i Luga Subotičkog, jedna osoba je ozlijeđena. U pomoć su pozvani i vatrogasci.

- Dolaskom na mjesto događaja zatekli smo automobil Suzuki Jimmy u kanalu. Nije bilo potrebe za rezanjem lima vozila, ali smo pomogli vozaču da iziđe iz automobila - doznajemo od Saše Ljubljanovića, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Našice. U intervenciji su sudjelovala četiri vatrogasca koji su na teren izišli s dva vozila. Policija je za vrijeme očevida zatvorila promet.S.Lacić 

Najčitanije iz rubrike